Sammanfattning av 2012

Snor den här sammanfattningen av Snabbi och Yo! :)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
FÅTT TVÅ PUSSAR PÅ MUNNEN AV OLLY MURS! haha nä men ja skulle gärna omforma frågan och säga "Gjorde du något i år som du Gjort förut?" haha. Har gjort så galet många nya saker!! Ex. varit i Kenya, Budapest, Träffat Olly & Ed, Tillbringat 30 min backstage med 1D, Åkt ambulans... Alltså det finns liksom inga gränser på vad jag inte gjort förut haha! 

Hur har ditt 2012 varit?
Januari - Februari; Bäst!!
Mars - Maj; Ett helvete
Juni - December; Fucking bäst!!

Största misstaget i år?
Öööh... Ätit så jävla mycket skräp?

Tror du att år 2013 kommer blir bättre?
Svårt att toppa 2012 asså. Men pengamässigt och i hästväg; JAAA!!

Blev du kär i år?
Hahah nej, o tack för det!!

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma?
Men slutaaa.... Iaf 22 feb då jag fick ett speciellt möte me mina pöjkar i Ett De. 

Vad är din största framgång 2012?
Skaffat jobb o tjänar egna pengar, hell yeah!!

Bästa köpet?
Alla tåg o flygbiljetter ;)

Vad spenderade du mest pengar på?
Måste varit Kenyaresan, även om det inte blev såå dyrt som man skulle kunna tro.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012?
Let's keep it simple... Please Don't Let Me Go. 2012 har varit vårt Olly-år!

Vem har du umgåtts med mest?
Mig själv. Haha nä men konstigt nog är det nog the one and only Snabbi även om vi bor 4 h från varandra. Och Amanda då men jag vet inte om det räknas för att vi gick i samma klass?? 

Bästa minnet från 2012?
Bläää sluta. Olly?

Har du haft ett förhållande under 2012?
Nej :D

Är det något du saknade år 2012 och vill ha 2013?
Häst och körkort

Vad önskar du att du gjort mer 2012?
Övningskört

Vad önskar du att du gjort mindre?
Slösat pengar heh

Favoritprogram på tv?
CELEBRITY JUICE FTW HAHAHA!! <3

Största musikaliska upptäckten?
Öööh... Asså jag vet inte.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Primeboots :-)

Vad gjorde du på din födelsedag?
Dance dare och coning med Snabbi & Tanja. Åt på Jensens. Gick runt med partyhatt hela dagen. Pratade med en psykiskt störd kvinna på bussen hem som inte kunde planera mer än 15 min framåt i hennes liv. Går liksom inte att glömma den galna dagen heh.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Asså man ska ju inte tänka så. Finns en jävla massa saker.

Vad fick dig att må bra?
Vem får inte världens lyckorus när självaste Olly Murs o hans crew känner igen en?

Vem saknade du?
Man ska inte tänka så pucko!

De bästa nya människorna du träffade?
Snabbi & Tanja även om det känns att vi känt varann i 100 år. Sen har vi vårt Olly Murs Sweden crew, cepeungarna Ronja, Elin & Tilde (Troublemakers.... hahaha!!), Josse... Asså mindfuck, vet inte vilka vänner jag haft innan 2012????? Älskar er alla iallafall! :)

Vad vill du säga till dig själv inför 2013:
Fortsätt som du gör för det gör du jävligt bra. Ta tag i saker och make it happen; ingen kommer göra det åt dig. Pööööööss!!


Taggar nyår!

Tjooo! Här sitter jag med Little Mix's skiva på högsta volym och fixar mig inför nyår. bingolotto med Amanda. hahaha men jag veeeet att vi kommer ha så galet kul ändå för vi är ju bäst :D Och så har hon vart o köpt sushi fast hon visste inte riktigt vad hon köpte. Allt är som det ska med andra ord. Ska bli underbart att få träffa min whadri för vi har inte setts på jättelänge!! Hon har ju hängt med snälla norrmän i strömstad ett tag... Men jag tillät henne att åka för cash is king. simple but effective. Och DAMN vad Little Mix är braaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 

Ella i snön på julafton


Stallet igår :-)


Min gosse-whadri!

Imorgon är det ju nyår, vet inte om ni har missat det? Tanken var att jag skulle fira hemma med mamma och pappa men nu råkar det ju vara så att min bestie Whadri är lika nolifer som jag så vi slog ihop oss och ska äta sushi o spela bingolotto (HAHAH). Hoppas vi vinner någon bil... Känner på mig att det här blir bra! ;) Vi kommer även tjöta och lägga upp en plan om vår häst som förhoppningsvis kommer i januari. Vi ska åka på roadtrip (med tåg) och provrida lite (asså inte på nyår) :))) Vad ska ni göra imorgon då?
 
Och här får ni en grymt snygg bild på mig och Amanda. Vi råkar liksom inte ha några bra bilder på oss tillsammans eftersom båda är fotonördar och hellre står bakom kameran :-)

Victoria's secret

Förut kollade jag på Victoria's secret fashionshow 2012. Ända sen min älskling Matilda drog in mig på VS i London har jag varit såld på deras sortiment!! Älskar VS! Och denna modellen, Adriana Lima, är så galet snygg/vacker. Stort mega plus för att hon är brunett, dom flesta är ju blonda vilket jag finner en aning diskriminerande mot oss dödliga brunetter, man känner sig som en potato liksom. Så Adriana, you go girl!! 


Mellandagsrea!!

Tjo!! Idag var jag, mammi och Amanda inne i stan på mellandagsrean. Åhléns öppnade redan kl 9 för klubbmedlemmar och självklart var vi på plats då, och tur var väll det. Jag snappade åt mig två tröjor från Saint Tropez som det bara fanns några få kvar utav. Köpte även en ny jacka (älskar jackor hehe) på Esprit faktiskt. Ni kan se den på bilden nedan och jag blev helt kär i den. Det är mikrodun så den väger ingenting och dessutom är materialet supermjukt, love it!! Ska dock inte ha luvan på mig för då ser jag ut som ett ägg höhö. Men anyways, allt skulle egentligen kostat 2300 kr men fick allt för 1150, alltså halva priset. Hur bra som helst!! Älskar att få lön för då behöver man inte tänka på pengarna (well halvt iallafall haha). Har ni handlat nått på mellandagsrean? :)
Och en sak till, jag förstår inte varför så många ska glo på mig när jag är i stan... Antingen är det för att man ser bra ut (vilket jag inte gör) eller för att man ser ut som Molly Sandén hahah! Men jag har faktiskt märkt att i affärer så är det väldigt många manliga anställda som hejjar på mig, liksom verkligen håller kvar blicken och brer på världens leende. Typ idag på Esprit så kom vi in och jag kollade snabbt på en som jobbade där, och då höll han kvar blicken tills jag kollade igen och då sa han hej haha! Lite trevligt sådär ;) (Och han i kassan sa att jag verkade vara en härlig färgglad liten tjej haha!) Och alla Göteborgsflickors drömkille inne på Zara i Arkaden kollade asmycket på mig så ja ba yeaaaaah! Hahah men han var fett snygg faktiskt, förstår Amandas fangirlande.... ;) Dock har han tjej och barn men vafan!
 
Och förresten, vad har hänt me killarna i Götet?? Råsnygga ju! Såg jättemånga killar man bara vill gå fram och klämma på haha! Får väll dra med mig Tanyoo och gå på killjakt, jag är ju inte direkt blyg av mig (det vet bl.a. snabbi) hahah! Jaja god jul på er igen och kraaaam :)

GOD JUL!!

Detta julkortet skickade jag till 3 av mina vänner, men det är så galet fint så jag delar det mer också! GOOOO JUL!!!!

Årsresumé; Januari, Februari & Mars

Tänkte försöka på mig en såndär årsresumé nu när 2012 börjar lida mot sitt slut. Om jag glömt nått får ni påminna mig, okaaj? Året började riktigt bra. Jag och Beckus åkte till London i tre nätter delvis med Sabina och Isabelle som köpte våra gamla 1D biljetter. Första gången jag träffade Snabbi och Issa; och resten är historia <3
En vecka senare åkte jag tillbaka till London för att få uppleva 1D-resan som jag vann av Sony Music. Vi hade det rätt flott asså. 5-stjärnigt och sen att få gå in i arenan när alla avundsjuka fans stod utanför och kollade på. Och just det, sen fick vi träffa 1D också, galet underbart!!
 
 
Jag, Amanda och Emma lämnade Sveriges kalla väder och åkte iväg till Kenya i 2 veckor på vår livs resa (egentligen var det för projektarbetet men vi gjorde andra roliga saker också!). Har så galet många minnen därifrån, vill tillbaka!!
Drog till Stockholm för att kolla in Eddan lira på strand. Måste vart den bästa spelningen jag någonsin gått på, helt magiskt!

Jag nådde botten och har sedan den 16 mars 2012 gått på medicin.
Var på inspelningen av x factor i göteborg med Amanda, Aida och Tanja. Detta var även första gången jag träffade min goa älskade Tanja!! :)
Började ta hand om Alfiebooi några dagar i veckan. Min fina gossetotto!!!<3

Just know that we'll meet again

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade er med ny musik, och jag har ett par låtar på lager...
 
Vi börjar med Bruno Mars och två låtar från hans nya album Unorthodox Jukebox. Först har vi låten Natalie vilket är en catchy låt som jag misstänker kommer börja spelas på radio snart;

Sen en lugnare låt och texten hörni... Man bara smälter liksom!

Här kommer lite house eller vafan man kallar det. Vet inte om man ska tycka om den eller störa sig på den upprepande melodin... Men en sak vet jag, den kommer bli stor. (Tyvärr?)


Och självklart lite nytt material från mina favoritbrudar. Köpte ju albumet i London och Damn vad dom är bra! Här får ni två av mina favoritlåtar från Little Mix nya album DNA (förutom DNA och Wings);



Let it snow

Idag var jag på Ica Maxi och postade en julklapp till en mycket speciell vän, tänker inte säga vem, det får hon lista ut själv. Men hon bor långt härifrån iallafall. Passade även på att köpa lite sista minuten julklappar till familjen som turned out really well. Är så himla excited över att se hur glada alla kommer bli över julklapparna dom får av lilla mig heheh. Själv har jag liksom inte önskat mig något, typ bara presentkort på ticnet så jag kan kötta konserter hehe. Tycker det är roligare att ge än att få :)
 
Nu är det snöstorm ute också, wiiiie!! Underbart med massa snö på julafton. När snön har lagt sig ska jag se till att gå ut o busa lite med vovven min också. Strax börjar julkonserten med Olly Murs på tv3 och det får ni INTE missa (kl 19)!! Och imorgon får ni inte missa att kika in på Olly Murs Sweden för vi har en stor härlig överraskning. Och när vi ändå snackar om Olly så kan jag slänga in en härlig julcover som han gjort, Julkänsla!;
 

Bang tidy!

Tjoho, får väll ta o blogga lite nudå... Idag lyckades jag sova till 14.30, fråga mig inte hur, men jag blir trött av att jobba heltid! När jag vaknade åkte jag och pappi till farmor och lämnade en julklapp, sen åkte vi iväg till min gudmor samt Alfies ägare och lämnade ytterligare några julklappar. Jag fick 2 biobiljetter av Jimmy och Jossan, wiiiie!! Har en massa filmer jag vill gå och se! Någon som vill hänga på? Annars kan det nog va mysigt att gå själv :-)

När vi kom hem städade jag lite och kollade på "Lemon la vida loca" vilket är en reality serie om min man Keith Lemon. Alltså det är precis EXAKT min humor, I just love him!! Har ni varken sett hans reality serie, hans film eller Celebrity juice så har ni missat nått... Nu ska jag krypa till kojjs och njuta av ledigheten, goooonatt!


Kompis det går bra nuuu

Just det, idag jobbade jag ju på en ny avdelning. Jag hade förväntat mig barn runt 12 år men när jag kom in fanns där barn i typ 1-5 års åldern, Vilken lättnad!!! Blev många blöjbyten men dom är ju så himla goa (BARNEN, inte blöjorna...) :))) Och underbara kollegor också, ska bli skönt att jobba där resten utav veckan. Think money, och tagga lönen som kommer på fredaaaag!!
 
Alltså jag vill liksom gå och lägga mig nu men något säger mig att stanna uppe. Kanske Sabina som spökar här och försöker få mig att messa Henry? Ska nog skicka iväg några mail, kolla på brittisk tv (<3) och sen lägga mig. Börjar 09.00 imon, SOVMORGON!! haha. Slutar dock 17, mindre kul. Ja men tagga blöjbyten och gossebarn imorgon då brushuuuur!! Och just det, ska slänga upp ett musikinlägg också innan jag kryper till kojs. OCH JUST DET, har inte sett dagens julkalender heller. HA DET! (Slänger upp en random bild på min man Keith Lemon bara för att han dyker upp i brittisk TV typ hela tiden hehehe, därför jag kollar??)

Vart kan man boka lägenheter?

Tjo, jag fick en fråga angående vår lägenhet i London som jag tänkte svara på nu;
 
"Gud vad fint! Jag och ett gäng kompisar ska iväg på påsklovet i början av april och har just letat efter lägenheter för att det känns både rimligare och smidigare. Vart bokade ni och så? :) Tacksam för svar och tips! x" - Saga
 
Hej Saga! Ja alltså lägenheter är bättre om man ska stanna en längre period. Bor man på hotell så bor man ju på varandra för rummen brukar ju inte vara så stora direkt. Vi bokade via en sida som heter agoda.se vilket fungerade jättebra. Hela våran vistelse gick på ca 11,000 kr, för 8 nätter alltså. Det var specialpris just då jag bokade, annars hade det kostat runt dubbla. Men jag tycker du ska kolla in agoda.se för dom har stort utbud och bra priser! Tänk ett steg före med agoda bara för dom lägger till skatter och avgifter innan man betalar som ligger på kanske 10-20 % eller nått. Finns det inget på agoda som passar så kolla också in hotels.com, booking.com, easytobook.com etc. men som sagt; agoda har bäst priser :-)
 
Priser varierar ju också beroende på vad ni vill ha för standard på lägenheten och vad ni har råd med. Personligen skulle jag aldrig bo i något lägre än 4-stjärningt, snobbig som jag är, för boende är viktigt för mig! 
 
Vissa hyr ju även lägenheter från privatpersoner osv. men enligt mig känns det väldigt osäkert. Man vet ju inte vad man får för pengarna och om man nu får lägenheten över huvud taget; så gå via en "officiell bokningssida". Och just det, vår lägenhet hette Discovery Dock Apartments och det är företaget House of MoLi som äger den. 
 
Hoppas du fick ett någorlunda bra svar på din fråga. Jag har en tendens att babbla på om allt möjligt när jag får en fråga haha. 

Alan Carr + Keith Lemon = sant

Okej jag snor Snabbis inlägg nu typ men alltså ni MÅSTE se det här avsnittet av Alan Carr när min man Keith Lemon gästar. Asså damn vilken klockren kombination dessa två pojkar är, GALET! Jag lovar, du kommer ligga på golvet och kissa på dig precis som Snabbi gjorde när vi såg det på TV i London mwahahah! TRYCK PÅ PLAY!!! (du kan spola fram till Keith Lemon...)
 
 

Älskade hästar!

Hallo där, vad händer? Idag kände jag inte för att jobba så jag packade väskan och drog till London igen... Eller ah nästan, stallet iallafall. Red Grammis vilket gick jättebra och jag har liksom inte ridit på några månader. Haha träffade många goa människor på stallet idag som först inte kände igen mig, har jag förändrats så mycket?? Lila hår gör väll inte sååå mycket?

Och vet ni vad? Jag fick mig en chock när jag drog på mig mina älskade trånga John Whitaker ridbyxor... Dom var inte trånga!!! Vad har hänt? Någon måste bytt ut dom till en storlek större för jag kan ju knappast ha gått ner i vikt av att äta massa choklad o dricka julmust? Hmm confusing...

Nu ska jag gå och lägga mig efter att ha myst med lite brittisk TV och brittisk varm choklad här i mitt England-inspirerade rum. Imorgon börjar jag jobba 08.00 och slutar en miljon timmar senare; 16.30. Och så ser det även ut resten av veckan. Men jag får tänka på pengarna så jag kommer ha råd med alla galenskaper jag ska göra i vår. Puss och gonatt vi hörs! (eller?) (fin bild från London)


Vart ska man börja?

jo vi gör såhär, jag börjar med att slänga in lite bilder på vår lägenhet som jag, Elin, Tilde, Ronja och Sabina bodde i. Det var sååå värt att hyra en lägenhet. Den låg precis mellan London city och Stratford, i Canary Wharf. Så tog liksom max 10 min att komma in till centrala London respektive Westfield, Straford som är Europas största köpcentrum :'D Vi trivdes grymt bra i vår fyrstjärniga lägenhet med andra ord.

Utsikt från fönstret (Vi bodde på 14e våningen); 
Hotellet utifrån, vårt är det gula till vänster;
 
Hallen. Bakom mig är vardagsrummet/köket, Precis till vänster är ett sovrum, rakt fram är ett till sovrum, längst bort till höger är ett badrum och längst bort till vänster är ytterdörren;
 
Här har ni en del av vardagsrummet + köket. Här är liksom lugnet före stormen. Fy fan vad det såg ut när vi åkte därifrån....
 
Lite mer utsikt från fönstret. Åh älskade O2!! (Längtar till i feb/mars!!)
 
Mitt och Sabinas sovrum. Det är större än vad det ser ut. Sängen var enorm och så fanns det ett badrum snett bak åt höger (:
 
Vardagsrummet. Skönaste soffan!! 

Den årliga julfesten på stallet

Igår var jag på julfest på stallet sådär lite spontant. Visste inte att det va julfest förrens ja såg det på facebook och då hoppade jag ur mina mjukiskläder o fixade hår, smink och kläder.... Det blev lite sådär halvslarvigt. När jag halkade in där i cafét på stallet fick jag mååånga kramar, jag har ju liksom inte varit så aktiv på stallet de senaste halvåret. Inte för att skryta eller nått nu men alla ba; "Wow, jag kände inte igen dig, vad snygg du är!", "Heeeej, vad fin du är!!", "Ååh vad söt du är", "Jag har sett massa bilder på facebook och liksom bara WOW den här tjejen är grymt snygg!!" osv.... hahah fett kul att höra ändå :)) Det var så himla kul att träffa alla igen också, så himla goa människor!! Sen frågade några om jag skulle med ut och ja ba eeeeh nja ja ska hem och sova.... Så himla trött efter Londonresan hahah!

Tillbaka till verkligheten

Tjo, nu är ja hemma i kalla Sverige igen och har precis vart på fest, men ville bara säga att ja ska bomba med bilder o roliga händelser från london imorgon mwahah :)) har haft the time of my life nu i London, fyyyy faaaan asså hahah! Gonatt vi hörs imon :)


RSS 2.0