Little Mix - Wings

Tack vare min lilla Snabbi så har jag typ en ny favoritlåt för tillfället. Jag är inget fan av Little Mix, men tycker dom är bra. Nått säger mig att inte tycka om dem men jag säger hela tiden till mig själv att dem inte har gjort mig något! För tjejerna är grymt snygga och sjunger/dansar asbra! Anyway, det är ett jävla drag i den här låten och jag ställer mig upp och dansar loss varje gång jag hör den haha! Och sjunger med gör jag också... Klicka på play nedanför, för det kommer du inte ångra :-)
 

Bästa bloggarN (och dansarN!!)

Yeah that's me!! Men jag har haft fullt upp nu de här dagarna;
 
I helgen (fre-sön) var jag på en grundutbildning för att bli danslärare hos Funkykidz. Det var tre galet intensiva dagar men sjukt roligt! Dans varvat med teori och träffade väldigt härliga personer :-) I söndags (igår) var det "slutprov" vilket innebar att man skulle lära ut en förbestämd koreografi till resten av klassen. Jag fick Pippilåten.... Haha men det var kul! Jag tog på mig en peruk och körde gärnet! Jag fick nästan full pott när det gäller betygsättningen och instruktören sa "Du har det!" och "Bra dansare"! Hur glad blir man inte då? Dock stod jag bara uppsatt som vikarie men vet ni vad...? Imorse ringde en på funkykidz och frågade om jag ville ta hand om en klass på onsdagar!! "Jag hörde att du gjorde väldigt bra ifrån dig i helgen och du var en väldigt härlig person när vi sågs" sa hon också och wiiiiiiie, det gjorde min dag :)))) Nu är jag glad! Dessutom är det 6-7 åringar så det är lite mer koreografi än de yngre åldersgrupperna vilket är skitkul!
 
Jag kan prata på om detta hur länge som helst för det finns massor att berätta, men jag ska hejda mig lite ;) mwaha! Men alla som jobbar på Funkykidz är hur goa som helst så det ska verkligen bli kul att bli en del av gänget! :) Oh nää, jag ska inte vara utklädd till björn ;)

No biggie!

Tja, här e jag o Olly, my man! No biggie lixom...

Engelaiz As Hot As Fire, Hedvig

Igår för 14 år sedan kom världens mest finaste och underbaraste varelse till jorden. Hon hette Hedvig och jag fick äran att dela mitt liv med henne. Innan hon kom, visste jag inte vad kärlek var. Hedvig blev min andra halva. Hon gjorde mig hel. Hon var en otrolig hund, en ängel rent ut sagt. Mer fantastisk, underbar, snäll, duktig etc. varelse kommer aldrig gå att finna. För snart 2 år sedan var hon tvungen att lämna oss här på jorden och bege sig mot en bättre värld. Min andra halva försvann och jag har sedan dess haft väldigt svårt att leva. Det var hon som gjorde mig hel. Det var henne jag älskade mest. Att förlora den man älskar mest i hela världen är verkligen inte lätt. Men hon var tvungen att gå. Jag hoppas att hon har det bättre nu och att vi kommer ses igen, när det är min tur. R.I.P Hedvig, jag älskar dig och kommer aldrig glömma dig. Aldrig. Grattis på födelsedagen min vän, hoppas vi ses igen<3


Hoppning

Resten av eftermiddagen kommer tillbringas framför TVn eftersom det är hoppning!! Roffe ska hoppa sen och jag bara vet att han kommer äga sönder allt o alla ;) Men ååh man blir så sugen på att rida när man ser alla dessa fina hästar :) Får la dra till stallet nån dag. Jag har inte kollat så mycket på OS eftersom det inte vart några sporter som intresserar mig. Det är nog bara ridsporten jag kommer orka se på. Har ni sett nått på OS? :)


2 biljetter säljes till Justin Bieber 22 april 2013

Nu säljer jag och min kompis Tanja två av våra biljetter till the one and only The Biebs den 22 april 2013! Här kommer lite info:
 
Platser: Parkett (Ståplatser)
Varför vi säljer dem: Häromdagen köpte vi två golden circle till samma dag så vi kan ju inte gå två gånger samtidigt haha.
Biljetternas äkthet: 110 % ÄKTA! Vi köpte dom hos ett ticnetombud i Göteborg. Biljetterna är alltså inte digitala, utan i riktig "biljettform".
 
Vi har bestämt oss för att ha budgivning.
- Start: 3000 kr för BÅDA
- Det går bara att köpa båda två, alltså inte bara en
- Du måste buda med minst 50 kr över ledande bud
- Jag kommer succesivt uppdatera detta inlägg med ledande bud
- Vill du buda så kommentera nedan! Glöm inte ange mailadress
- Skriv ditt bud för BÅDA biljetterna
- Du kan inte dra tillbaka ditt bud, så tänk igenom innan!!
- Budgivningen avslutas i slutet av augusti
- Vi vill lämna över biljetterna personligen samt få betalt kontant
- Vill du ha snabba svar angående något så maila mig på thildah1d@gmail.com 
 
Nuvarande bud:
- 3000 kr, Ingen 

My milkshake brings all the boys to the yard

Utanför regnar o åskar det så då har vi ett skäl till att ligga inne o dega hela dagen hehe. Får la ta o städa lite (o lyssna på Olleeeh Murrrrsss) då, precis som Snabbi. Men en sak förstår jag inte... Snabbi lägger sig under sin säng och dammsuger istället för att flytta på sängen... Jaja, e man från Kalmar så e man ;) btw bara en vecka kvaaaaar till fina Olly :'D can't wait! Kommer bli craaazehhh! Och imorgon ska jag till Kungsbacka o gå på audition/arbetsintervju för ett danslärarjobb och mamma ska hämta upp mina primeboots :3 Pööösss (Olly o Caroline on da pic)


Tom Mummmmmms Daley

Alltså jag förstår inte hur man kan vara så jävla snygg!!!! Detta är Tom Daley, simhoppare i brittiska OS-laget. Och vet ni när han är född.....?? 1994!!! 94!!! Gaaaaalet!! Han ser ju ut som 25 typ! Hade inte sagt nej till denna pojken asså. Kanske borde stalka honom när ja åker till London i slutet av augusti? Mwahah give me :))


Planer inför morgondagen

Imorgon ska jag o mamma åka in till stan och titta på Primeboots. Jag var så emot skorna förut för att dom kostar 3000 kr och att min syster dampade sönder för att hon ville ha skorna. Men när hon väl fick sina (i födelsedagspresent!!) och jag fick testa dom så blev jag också sugen! Men jag vill ha ett par svarta (min sis har bruna). Jag tänker inte betala 3000 men jag har rabatt så då blir dom myyycket billigare. Hoppas bara dom finns i den modellen jag vill ha. Anledningen till att jag vill ha skorna är för att det känns som att gå runt i ridskor (vilket jag älskar) och dom passar lixom till allt. + att jag inte har några andra skor än converse, toms, gympaskor och stövlar vilket inte alltid är så smidigt... Dessutom tänkte jag köpa ett par höga jeans (så inte min mage skvalpar ut), ett snyggt skärp och nytt prottepulver!!! Mitt prottepulver e slut :( och japp, ja dricker min morgondrink fortfarande. Och ang. min vikt så vet ja inte om ja gått ner något mer eftersom nån jävel här hemma har pajjat vågen. Men jag är iallafall ute och går varje dag fortfarande :) kram på er!


RSS 2.0