Hemlis

Tjenare!
Här kommer en liten snabb update eftersom jag har fullt upp med plugg. Förut skrev jag ihop en artikel om dessa killar och skickade iväg till en sak ;) Kan ni gissa vad? Jag lägger såklart ut bilder/länkar osv när den här artikeln har kommit ut :)) kram på er!
Läs: Jag vill att ni ska veta att jag läser ALLA kommentarer jag får här på bloggen och brukar även svara på alla. Men just nu hinner jag inte slänga ihop ett "svar på kommentar" inlägg pga allt annat jag har att göra så ni får hålla ut liiite till! Men fortsätt att kommentera så blir jag superglad :-) Seriöst, era kommentarer gör min dag!<3

Svenska Dagbladet

Wehoo titta vad mamma kom hem med! Jag älskar att samla på tidningsartiklar :)) Har ett gäng inramade här hemma (med 1D såklart?)!

Flashback

Har ni sett dessa videor? Jag har filmat alla 3 och dem är från Londonresan 22 januari <3 Enjoy!

 
 
 
Jag hade tänkt lägga upp fler men är det ens någon som vill se fler videor? :P Onödigt om jag lägger upp utan att någon vill se lixom. Kommentera här nedanför :)

Galet snygga!!

Jag har alltid tyckt att sånna här shorts ser B ut men dessa är så gryyyymt snygga!! Måste ha! (Ignorera att de kostar runt 1200 kr...) Ska bara samla ihop lite pengar och gå ner i vikt först. Sen kanske jag kan köpa dem lagom till sommaren yaaaaaaaao? ;) Nä men nu ska jag plugga lite, bye!

Äntligen!

Idag tog jag initiativet att gå och köpa denna efterlängtade flaska! För något år sedan hade jag otroliga besvär med trötthet, yrsel osv. En del av det beror på att jag har väldigt lågt blodtryck så ja, blodet transporteras inte runt lika fort som det ska göra. Därför blir jag väldigt ofta yr och väldigt trött. En PT på gymmet sa att jag skulle prova detta kosttillskottet och det blev faktiskt bättre. Eftersom yrseln och det har kommit tillbaka så passade jag på att köpa denna igen. Dessutom är den god :)) Tyvärr så är den ganska dyr men men... haha vilket rörigt inlägg det blev... Aja, ville bara säga att jag rekommenderar den!! :)


Update

Arbetet fortsätter med målandet! Hoppas bara vi blir klara idag :P

Lite fler bilder med killarna!

Ni vet hon Ditte från Belgien som också var med på träffen med killarna? Hon skickade lite fler bilder till mig :) (gud vilken tur att hon var med på träffen!!!) Här är en när Niall precis kommit in i rummet o vi kramar varandra :)
Och kommer ni ihåg det här som jag berättade i mitt inlägg om 1D träffen?

" Jag kollade mig omkring och hade tankarna på Louis men eftersom jag och Liam fick en fin liten connection där när han kom in i början så bestämde jag mig för att gå fram till honom först. ”Can I take a picture?” frågade jag och mötte hans blick. ”of course!” svarade han och vi ställde oss och la armarna om varandra. Medan becka fixade med kameran fick jag världens fangirlmoment och kramade om Liam och sa: ”I’m so happy!!”. haha han svarade ”Ooh that’s a big hug” och kollade på mig och började skratta. Jag började självklart också skratta. "
 
Här är en bild i just det ögonblicket när jag ger Liam bamsekramen! hahah ser ändå ganska kul ut...
Och precis efter bamsekramen så rycker jag åt mig Niall som står framför mig som ni kan se. Det var då vi fick den fina bilden som ni kan se till vänster uppe i headern :)

RSS 2.0