One Direction i Göteborg?

Yes det stämmer, jag träffade killarna idag! Nej men allvarligt... När jag fick höra imorse att att de fem snyggingarna hade vart och festat loss på Push här i Göteborg under natten så kastade jag mig på telefonen och ringde Tanja. Vi bestämde oss snabbt för att ta bussen till stan men innan vi hann dra iväg fick vi veta att detta bara var ett PR-trick och att klubben samt expressen ville ha besökare/läsare. Ursäkta men fy fan vilken dålig stil. Och man ser ju definitivt att det inte är våra älsklingar på bilden. Blir så himla sur!! Jag gick ju nästan i taket av lycka för att killarna var i MIN stad. Men antar att det var för bra för att vara sant. Jag dubbelkollade även med Sony Music om detta och de hade ingen aning om vad Push och Expressen snackade om. Så jag litar hellre på Sony Music än läsarkåta tidningar. Btw jag har mailat hon som skrev artikeln och det ska bli kul att se om och vad hon svarar...
 
Och rykterna om att de ska vara med på x factor kväll... Nja tveksam till det alltså! Programmen som sänds är fortfarande förinspelade :)
 
Haha och pappas kommentar var ju ändå bäst; "Efter alla dessa år borde ni väll ändå ha deras nummer? Ring dom bara". Ah om det vore så lätt...
 

Arbetsförmedlingen och Bokmässan

Idag var jag som sagt på Arbetsförmedlingen och snackade men en snubbe där om jobb o blablabla. Han verkade imponerad, antar att standarden på dagens ungdomar är ganska låg... haha! Och just det, när jag kom till arbetsförmedlingen gick jag fram till disken och sa "Hej, Det stod i min handlingsplan att jag skulle komma på öppet hus!" sådär lite cheeky som jag alltid gör när jag inte vet vart jag ska ta vägen. "Åh nej!!" sa han att kollade på mig förvirrat. "Va?" sa jag och kollade lika förvirrat tillbaka. "Jag skojjar bara, vad heter du? Jag skriver upp dig i kön!". Asså jag förstår inte varför Alla människor gillar att driva med mig?? Detta är inte första gången. Jag är ju så pantad så jag fattar inte heller. Jamen typ en gång när jag åkte tåg så var tåget över en timme försenat och då ska man ju få pengar tillbaka. Så jag och min kompis gick till Resebutiken och jag sa "Tåget var försenat, ska man få en värdekupong tillbaka då?" och då svarar han "Nej, du får betala extra för att sitta kvar på tåget!". Jag ba Va?? Min kompis började skratta och sen sa han i kassan "Haha nej, gå in på vår hemsida och läs mer". Aha, tack sa jag och så gick vi. Alltså, Thilda i ett nötskal...
 
Sen åkte jag till bokmässan och hittade några "kändisar", rättare sagt Sabinas älskling Björn Ranelid, Mark Levengood och Lasse Kronér. Och så gjorde jag lite andra skojjiga saker. Det var väldigt skönt att vara där själv för då kunde jag göra precis vad jag själv ville utan att följa efter någon annan som har helt andra intressen! :)
 
Jag hittade en efterlängtad filofax och med min härliga beslutsångest var det svårt att bestämma sig. Filofaxer är ganska dyra och jag hade inte lust att betala 800 spänn, vilket jag för övrigt inte kan slänga ut just nu, så det fick bli denna härliga som bara kostade 99 kr (ord. 375 kr) :D Efter att ha en kalender varje år de senaste 5 åren kändes det hur konstigt som helst att inte ha någon nu, så detta var verkligen väl investerade pengar, speciellt nu när världen har öppnat sig för mig!
Tyvärr blev det ingen dans för min del idag heller eftersom bokmässan tog för lång tid. Men imorgon är det dubbla danspass som gäller, varav ett som jag hoppar in som vikarie åt kl 9.30. Men det ligger bara 4 km härifrån så jag behöver inte gå upp supertidigt iallafall :)

Morgondagen...

Innan jag och min goggohund går och lägger oss tänkte jag skicka iväg ett par viktiga mail samt berätta lite om vad som väntar mig imorgon. Först blir det arbetsförmedlingen och efter det tänkte jag tillbringa lite tid på den årliga bokmässan, wiiiie!! Jag läser Inte men bokmässan är sjukt kul faktiskt. Och jag Ska köpa en kalender. Jag har nog aldrig längtat så här mycket efter att köpa en kalender! Jag har hur mycket saker som helst att hålla reda på i oktober; resor, möten, jobb etc! Ska lägga beslag på en riktigt snygg kalender och det brukar finnas rätt billiga på mässan :)
 
Efter mässan ska jag dra till gymmet och dansa lite. Jag vet inte hur längesen det var sedan jag gick på ett danspass sist (förutom mina egna...). Ska bli superkul och jag hoppas inte något kommer i vägen den här gången. När jag kommer hem sen kommer jag förmodligen vara dödstrött. Och nää, det är inte jag på bilden nedan.

"Jaaa, Nu börjar det likna nått!!"

Imorse ringde telefonen och det var en förskola som behövde en vikarie, och självklart ställde jag upp. Jag har precis skrivit in mig i vikariepoolen och det var superkul att de hörde av sig så snabbt. Jag jobbade fram till 17.00 och konstigt nog var jag inte ett dugg trött när jag kom hem. 
 
När vi satt och åt mellanmål med barnen skulle jag hälla upp flingor åt en kille och han sa att jag skulle hälla på MER! Sen sa han;
- Jaaa, nu börjar det likna nått!!, asså hahahaha vilken 6-åring säger så?? 
 
Och när vi åt lunch satt jag och en kille själva vid ett bord. Då kommer en liten tjej fram och säger;
- Varför sitter ni där?
- Jo för att **** ville sitta här, svarade jag
- Aha, men han ska sitta där borta (och så pekade hon) och det borde du definitivt veta!, svarade hon tyket tillbaka.
Alltså... bitchigt barn! Jag ville säga "Ska du ha stryk eller??" men jag sa "Jaha, men nu sitter vi här :)" och så gick hon haha.
 
Personalen verkade jättenöjda med mig iallafall och sa att allt kändes lugnt och skönt, superkul att höra :)) 

Cover - As Long As You Love Me

Tjo! Ni som känner mig vet att jag inte är den person som i första hand lyssnar på covers. Jag föredrar orginallåtarna i 99,99 % av fallen, MEN duktig som jag är så tar jag mig ändå tid ibland att lyssna igenom en cover. Då och då hittar jag faktiskt någon som är något extra. Därför hade jag tänkt införa "Cover-Torsdag"; jag lägger helt enkelt ut en grym cover varje torsdag. Låter bra va? Gött!
 
Första Cover-Torsdagen tillägnas en svensk tjej som heter Isa. Hon gör en cover på Biebers grymma låt As Long As You Love Me. Hon har en riktigt bra sångröst men har mycket att jobba på. Om hon lägger ner all tid hon har på hennes sång tror jag definitivt hon kommer bli något! Dessutom ser hon bra ut, har en speciell röst och artikulerar väldigt bra. Det bästa är i slutet när hon verkligen tar i med rösten. Kolla in videon själva! Och Isa... U Go Girl!!
 

Hur tar jag första steget?

Så, here we go; Ni ville ha tips på att gå ned i vikt. Om jag skriva ner allt jag vet lär det ta 100 år så jag får göra en "serie" med inlägg som kommer finnas under kategorin "Fit or Fat?". Första delen kommer jag tillägna er som suttit i samma sits som mig; helt otränade, omotiverade och skulle dö för en ruta choklad. Känner du igen dig? Här kommer en rad med tips till just Dig;
 
Eftersom du vill ändra dina vanor helt och hållet kan det vara lätt att vilja göra allt på samma gång och helt enkelt gå all in... Detta fixar du inte mer än en vecka, sorry. Är du som jag och vill ha resultat FORT FORT FORT?? Tyvärr, det funkar inte så. Jag har börjat inse det. Att leva hälsosamt och få en sund vikt är en livsstil och inget 2-veckors projekt. För att du ska fixa detta och inte tröttna på dina nya vanor får du helt enkelt lägga upp ett litet schema och göra små förändringar då och då.
 
Träning
- De första 2-4 veckorna kan du börja powerwalka varannan/var tredje dag. Inte varje. än. 
- Sedan kan du öka på och dra ut på en promenad varje dag. Det behöver inte vara 200 timmar, det räcker med 30-60 min. Ta med en kompis och tjöta om allt och alla. Eller ta med din/grannens hund, det blir mycket roligare! 
 
Promenader är inte en jätteansträngande träningsform vilket gör att det inte heller blir alldeles för jobbigt att komma iväg, men det gör ändå skillnad. Studier har visat att promenader nästan är lika effektivt som löpning. Så varför tvinga sig själv till att springa (som man hatar!!!) och belasta fötter/knän 4 gånger så mycket? Se bara till att du håller flåset uppe under promenaderna och variera dina rundor och gå i mycket backar. Du kan även använda stavar som aktiverar armarna, avbelastar benen och på så sätt få upp flåset ännu mer.
 
 
Kost
Samma sak gäller här; ändra inte din kost helt och hållet med en gång. Börja byta ut din brödfrukost till möjligtvis gröt med bär, ägg, the famous shake by Thilda (höhö), knäckebröd med ost, skinka, avocado... Ta och drick te också (utan socker, men gärna lite mjölk). Varm dryck gör att du håller dig mätt längre. 
 
När du börjar känna dig komfortabel med frullen kan du se över kvällsmaten också. Äter du efter klockan 19.00? Då kanske du ska tänka om; metabolismen (ämnesomsättningen) sänks under kvällen och därför ska man akta sig för att äta just under de mörka timmarna av dygnet. Försök äta något med mindre energi och så kommer du dessutom ha lättare att somna sen. Du kan till exempel äta knäckebröd med keso eller naturell youghurt med lite bär och nötter. Det är bara att kolla in den där sidan google för mer tips, där finns det mesta ;)
Och en sista sak för idag... Drick en J*vla massa vatten. Det kommer hjälpa dig otroligt mycket, men drick inte för mycket så du får vattenförgiftning (då snackar vi mer än 4 liter/dag) för då kan man tyvärr dö. Mer om vatten nån annan gång. Men "Drink water like it's your job" :) Hoppas du lärde dig något och fick ett par användbara tips, nästa inlägg kommer en annan dag (Nähä?) :))
 
Lycka till!

Sweat

Nu är jag hemma igen efter dagens danslektion. Eller jag kom hem för 2 h sen (om ni ville veta). Dansen gick bra idag också men tyvärr var många av barnen trötta och ofokuserade men jag försökte liva till dem lite. Jag blev riktigt svettig och go efteråt och när jag kom hem körde jag ett litet mag- och tricepspass på 10 minuter. Kort men ack så intensivt. Det fick bli lite peppande Eric Saade musik till det lilla passet haha. Misstänker att jag kommer få träningsvärk imorgon och gissa om det var skönt att hoppa in i duschen efteråt.
 
Till kvällsmat fick det bli min goa prottedrink, fast lite omvandlad eftersom det är kvällsmat och inte frulle. Nu var det meningen att den skulle mätta och hjälpa kroppen att återhämta sig, så jag slängde i mjölk, prottepulver, linfröolja, havregryn, hallon, banan och lite kanel. MUMMA!! :)
 
Och på tal om prottepulver(!?!?), idag kom min 3 meter långa rosa iphonesladd WOHO!! Nu kan jag ladda telefonen samtidigt som jag kanske kollar på TV, springer runt i rummet, går ut med hunden, springer ett par kilometer etc etc. Okej, riktigt så lång kanske den inte är. Jag älskar ebay, billigt billigt! Den kostade 15 spänn, vilket kap!
 
Och på tal om kap, jag gick in på en parfymsida som heter nordicfeel.se för att kolla hur mycket Kim Kardashians parfym kosta där och WAAAH det va svinbilligt. Genom att köpa parfymen där istället för någon annanstans kommer jag spara över 200 spänn. Gå in där och kolla vettja, de verkar ha det mesta :)

Lille valpen

Tjo! Nu är jag hemma från att ha passat denna lilla knäppa valpen hos min gudmor. Han är 3 månader gammal och heeeeeelt galen!!! Han springer runt exakt hela tiden och ska bita mig med sina sylvassa tänder... Jaja men han är söt iallafall haha! Och så hittade han en lerpöl i trädgården som han gosade runt sin nos i, som ni kan se på bilden nedan. Anyway, nu är jag lite rikare och lönen från dansen kommer snart, wiiiie! :)) 
Igår skulle jag egentligen gått på dubbla danspass på gymmet men det hände en sak så jag fick passa vovven lite längre. Lite tråkigt då jag var så inställd på att åka iväg och dansa, men jaja! Det kommer fler danspass :) I nästa inlägg tänker jag slänga ihop lite tips till er som vill gå ned i vikt och behöver hjälp, eftersom ni ville veta :)

No excuses!!

Idag börjar min och Snabbis resa mot en mer fit kropp och ett healthier liv. Vi gör det här tillsammans. Together, bro! Känns som att man säger såhär hela tiden ellerhur? Men i somras var jag och Snabbi riktigt duktiga och gick ner flera kilo, men sedan Mr. Murs kom till Sverige och andra roliga saker drog igång låg vi på latsidan igen. Vi må bo 4 timmar ifrån varann men bättre träningskompis får man nog leta efter. Alltså vi peppar varandra till max och det är inte många jag stött på som faktiskt orkar göra det. Jag har haft ett par träningskompisar och som jag Alltid peppat men inte fått något tillbaka. Dem är alltså alldeles för egoistiska och vill inte säga "Bra jobbat" eller "Fan vad grym du är! Vi är grymma". Jag menar, hur mycket krävs det för att få fram dem orden? Nej, jag är trött på sånna människor!! Jag är glad att jag har Sabina!! :D
 
Och nu kör vi igång med min älskade morgondrink igen som legat på hyllan ett tag, och utelämnar onödiga energikällor. Ni kommer ihåg min älskade prottedrink va? ;)
Så, nu har jag som mål att gå ned ett kilo i veckan, vilket jag vet att jag är kapabel till eftersom jag gick ned 4 kg i somras. Jag ska inte sätta alldeles för höga mål för då kommer jag misslyckas. Hellre små uppnåbara delmål än skyhöga liksom. Jag kommer ta det här i min takt!
 
Jag vill bara tillägga en sak. Man ska inte ändra på sig själv för någon annan. Du ska ändra på dig för att Du själv vill. Det är väldigt stor skillnad. Jag ska gå ned i vikt och bli mer fit för att Jag vill. Jag vill må bättre, jag vill få snygga muskler och jag skulle dö för ett litet sixpack. Jag tycker det är grymt snyggt med muskler på tjejer (Haha nej inte bodybuilder-style) och jag vill vara en av dem tjejerna som har snygga abs yooo! Jag vill inte bli sådär äckligt smal och tappa alla mina kurvor, ush aldrig! Och det kommer jag aldrig bli heller för jag är inte byggd så. Jag vill ha kvar mina kurvor men bort med fettet och på med musklerna!
 
Det finns massor jag vill säga men jag antar att jag får dela upp det i flera inlägg för att ni ska orka läsa haha! Men märker ni lite vad jag vill säga? Det är ordet Jag som står i fokus, inte du, han, hon, dom etc. Lyssna inte vad andra säger. Gör vad ni själva vill. Fall inte för samhällets eller någon annans grupptryck. Du är du, och Du är unik! :)
 
Förresten, vill ni ha tips på något?? Träning, hälsa, kost etc. Jag kan mer än vad ni tror! Kommentera så slänger jag ihop ett inlägg till er :)

Delightful hair

Funderar du på att skaffa extensions eller löshår? Klicka dig då in på Delightful Hair genom att klicka på bilden nedan. De har också olika tillbehör samt grymt snygga lösögonfransar för er som använder det. Och om ni gör som jag och länkar till sidan så får ni ett par gratis! Bra va? Klicka här för att läsa mer.


Martin i xfactor yoo!

Asså haha jag kan inte sluta kolla på detta klippet, min buddie Martin är ju med!! Fattar ni hur chockad jag blev när han dök upp där i TV-rutan förra veckan? Jag ba: AAAH DET ÄR MARTIN!! MARTIN!! Sången kanske vi inte ska prata om men fett modiga ändå! Martin är så himla skön asså :)
 
Audition:%20The%20believers%20-%20Don't%20stop%20believing

Time for changes

Efter att ha luktat sönder på Kim Kardashians otroligt goda parfym Dashing kom jag på att jag måste börja ta mitt liv lite mer seriöst nu alltså. Jag kan inte stanna uppe varje natt till klockan 2 och inte heller sitta hemma och dega. Därför har jag satt upp tre mål som jag ska ha uppnått inom 3 veckor. 
 
- Gå och lägga mig innan 23.00
- Gå upp senast 10.00, alltså inte sova till 12 varje dag
- Komma iväg till gymmet minst 2 ggr i veckan
 
MEN på söndagar får jag göra vaf*n jag vill för söndag är en vilodag! Sova är ju trots allt det bästa som finns :)

Gangnam style flashmob, Sthlm


Keep calm and listen to LA

Har ni också sånna dagar som ni bara inte orkar med något eller någon (Även kallat PMS...)? När man bara vill lyssna på musik, leva i sin egna lilla värld och lyssna på lugn men samtidigt glad musik som inte går en på nerverna? Jag är precis sån just nu och tänkte dela med mig av min bästa PMS-musik (haha!!) som får en avslappnad men även på glatt humör. 
 
Detta bandet heter Lady Antebellum och jag tror inte någon har missat deras megahit Need You Now. Jag var på deras konsert i somras för jag vann biljetter. Jag hade inte lyssnat så mycket på dem innan så jag kom till konserten och kunde inte ett enda ord, men efter konserten var jag helt fast. Så himla härlig feelgoodmusik som jag tänkte dela med mig utav nu. Offra gärna ett par minuter och lyssna igenom dessa låtar!
 
 



Dress classy and Dance cheesy, Gangnam style

Jag tyckte först denna låten var en plåga men när jag väl började kolla på massa videos så var jag fast! Kolla här bara!! haha
 
 
 
 

The Wanted; Vevo Go Shows

Tänk att ni är påväg hem från skolan eller något och så sitter dessa killarna där och sjunger, det hade varit något! The Wanted är grymma om jag får säga det själv, jag älskar deras musik! Så himla kul att vissa artister gör sånna här "Go shows";
 

Grattis One Direction, Grattis!

Wow, LWWY har verkligen gått på repeat sedan den släpptes igår. Jag älskar den mer och mer för varje gång den spelas! Jag får snart huvudvärk eftersom den spelas om och om igen på högsta volym plus att jag får ryck och sjunger och dansar med ibland hehe. Detta har inte hänt sedan What Makes You Beautiful och deras album Up All Night släpptes för ett tag sen nu. Måste säga att Rami Yacoub, Carl Falk och Savan Kotecha VET hur man skapar hitlåtar. Svenskar äger sönder på att skriva musik alltså. Och Savan är ju liiite svensk... Eller ah han bor i Sverige iallafall haha. Stolt anyway! Och bara för att säga detta innan det händer... LWWY kommer toppa hundratals listor världen över, no doubt about that!
 
Dessa killar har kommit så grymt långt sedan de blev ihopsatta som en grupp den 23 juli 2010. Det har gått över två år sedan dess och de har tagit världen med storm, verkligen! Att sitta utanför studion och stalka med 15 andra personer är nu ett minne blott och fansen skapar Hysteri med stort H världen runt. Det finns inga ord för hur mycket det betyder för mig att få träffat dessa killar ett flertal gånger och faktiskt pratat och skojjat med dem. Sammanlagt har jag träffat dem 7 gånger både i Stockholm och London. Ni kan läsa mer om mina möten med dem under kategorin One Direction. Tänk om jag upptäckt killarna det här året... Då hade jag i princip aldrig fått möjligheten att hänga och faktiskt Prata med dem. Det är därför dem betyder så mycket för mig. Jag vet att killarna är äkta och uppskattar allt som hänt dem. Jag vet hur mycket de verkligen älskar sina fans!
 
Jag ville bara säga ett stort megafett GRATTIS till Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Harry Styles och Liam Payne. Killarna förtjänar verkligen allt som hänt dem. One Direction Kan sjunga. One Direction Har talang. Inget snack om saken. De är inte bara snygga ansikten, de är mycket mer än så. Inom musikbranschen blir man inte världskänd om man inte har det där extra, vilket One Direction har. Därför förtjänar killarna att vara där de är idag. Grattis killar och hoppas att ni får många många fler framgångsrika år, för ja, det förtjänar ni!!
 
Jag älskar er och kommer alltid göra. Ni har tillfört så mycket glädje i mitt liv och inte minst fört samman mig och så många sjukt underbara människor. Ett par av dessa människor är idag mina allra bästa vänner (Ni vet vilka ni är!!) och om det inte vore för killarna i 1D hade jag aldrig träffat mina fina vänner, True story! Så jag kommer stå i evig skuld till killarna men jag misstänker att rätt sak att göra är att fortsätta stötta dem sålänge jag står med fötterna på jorden?!
 
Det var det jag ville säga, och ni som läste precis varenda ord jag skrev... Bra jobbat! För er som inte orkade läsa... Här kommer ett par av mina favoritbilder med killarna i Ett De ;)
 
Den första bilden måste nog vara min absoluta favoritbild eftersom det är min första bild jag fick ihop med någon av killarna. Innan har jag mest fokuserat på att få autografer och en pratstund med dem. Anyway, de två första bilderna är från oktober 2011 på Arlanda;
De två följande bilderna är också två storfavoriter. Den första bilden utstrålar sååå himla mycket glädje och jag glömmer Aldrig när vi skulle ta den. Jag stod bredvid Liam, och Niall stod o creepade lite till vänster om mig. Så jag tog tag i Niall och sa "Come here Niall!!" och vi började skratta. Plus att vi tre klickade verkligen under meet & greetet. Vi hade trots allt 30 min med varandra och wow, det kändes som att vi kände varann. Niall visade musklerna för mig, jag fick massa pussar på mina pussvänliga kinder, vi skojjade om allt möjligt etc. Wow vad jag saknar mina favvispojkar <3

1D på itunes festival

Någon mer än jag som tillbringade slutet på gårdagen genom att kolla in One Direction på itunes festival? Misstänkte det ;) Okej nu ska jag börja med min kritik här igen haha! Men det var ganska tråkigt att de körde samma show som turnén då många redan sett den, däribland jag som var på plats i januari samt har kollat på tour-DVDn ett par gånger. Det kändes alltså ganska uttjatat så jag gillade mest mellansnacket och speciellt twitter-delen. Jag är väldigt svag för deras version av Bel-Air rappen hehe. Och lite mer negativt här; tyvärr lät dem väääldigt "överarbetade". Iallafall Liam och Louis men främst Harry och Zayn. Deras toner var lite här och där men det blev bättre efter andra halvan av showen. Niall däremot har utvecklats väldigt mycket sångmässigt vilket är superkul!! Han höll ut mer på tonerna och sjöng mer från magen. Dessutom sjöng han med mer självförtroende och det är verkligen underbart att se/höra. Men killarna borde ta ett litet break från sjungandet innan deras röster pajar helt, hoppas deras management fattar detta.
 
Och en sak jag gillade var att de faktiskt gick fram till scenkanten och signerade fansens saker emellanåt. Det visar på att de verkligen bryr sig om fansen :)) Fina killar! Missade ni showen? Gå bara in på itunesfestival.com och läs hur du går vidare där. Här får ni två underbara bilder, och den där frisyren på Niall är bara sååå rätt. Good job!

LWWY - Låten på allas läppar

Idag, alldeles nyss, spelades One Direction's Live While We're Young för allmänheten för första gången och dessutom släpptes videon! Nu var det ju faktiskt ett tag sedan vi fick höra lite nytt material från dessa fem härliga killar och "comebacken" är väll ungefär vad man väntat sig; en nynnvänlig och härlig låt som handlar om att man ska ha kul liksom! Men i refrängen sjunger dem ju "Tonight let's get some"... Man tror ju sig veta vad detta betyder men tjaa, man vet ju inte. Det kanske handlar om att "get some friends" eller nått ...? Det känns ju väldigt konstigt om de faktiskt skulle syfta på sex då deras fanbase består till 95% av tjejer under 16 år haha.
 
Anyway, det är härligt att se killarna flumma runt igen så som dem var när jag "upptäckte" dem för 1,5 år sedan. Och Niall kommer alltid vara min älskade Niall för han har inte förändrats sedan han blev känd. Synd bara att de autotunat Niall lite i denna låten. Men Louis måste jag säga att hans röst har utvecklats! Han sjunger grymt bra i LWWY och han låter inte alls lika "gnällig" längre, snälla Lou sjung lite mer solo!! :)
 
Med andra ord, allt är typ som det ska. Liam sjunger första versen, Harry står i focus i refrängen, Zayn sjunger andra versen och är mr. eco, och Louis och Niall får varsin rad! 
 
Nu har jag låtit ganska negativ tycker jag, men denna goa låt har gått på repeat här sedan den kom ut (Nej, jag lyssnade INTE på den då den läckte) och jag hoppas den kommer gå på repeat hos Dig med;
 
 
För att avsluta detta inlägg vill jag bara säga att jag Imorgon kommer lägga upp ett hyllningsinlägg till Louis, Zayn, Harry, Liam och Niall för att gratta dem att de kommit så himla långt på så kort tid. Vad innebär detta nu då? Jo ni får vänta och se men tills dess kan ni kommentera vad ni tycker om LWWY! :)
 
Och just det, glöm inte kolla in killarna ikväll på itunes festival kl 22! :)

Nytt från det brittiska bandet Lawson

Har ni hört talas om det brittiska bandet Lawson? Ni kanske känner igen låten When She Was Mine (Jag har länkat videon nedan) som spelades flitigt på radio i våras? Om inte, här ska ni få höra lite av dessa fyra killar. De släpper videon till sin senaste singel på måndag, men singeln släpps inte förrens den 14e oktober. Själv tycker jag att deras röster påminner om The Wanted, dock inte musiken :)
 
Här har ni deras nya singel Standing In The Dark i fullversion;

 
Bandet har haft ett par framgångsrika singlar i UK och har ni två stycken som jag gillar extra mycket;


Watchtower ft. Ed Sheeran

Här får ni tips på en grym låt som spelas på svensk radio just nu. Låten släpptes i somras och av någon konstig anledning har jag missat den. Anyway, musiken är inte riktigt min stil men jag måste säga att Ed Sheeran gör hela låten, så galet grym är snubben asså, Klicka på play!


William Spetz

Denna killen alltså... Haha! Har ni inte hört talas om honom så borde ni definitivt kolla in hans videor på youtube. Hans nya serie i samarbete med svt kommer ju ha premiär snart och det kommer bli grymt kul. William är liksom naturligt rolig och alla hans videor speglar tonåringars vardag! :)
 

Utlandsstudier-mässa

Idag, innan dansen, gjorde jag och mamma ett besök på Study abroad's utlandsstudier-mässa eftersom jag vill få reda på ett par saker om just Music Management och var man faktiskt kan plugga det. Jag kommer inte plugga någon annanstans än min älskade stad London. Tyvärr fick vi inte ut så mycket utav mässan då just de skolorna som skulle passat mig inte var där. Men de ska skicka information till mig och så bokade jag tid för studierådgivning. Detta är om ett par veckor, men jag har inte bråttom. Jag vill inte känna mig stressad att dra iväg någonstans, allt ska lixom kännas 110 % rätt.
 
Här får ni en fin liten bild från när jag var i London senast, jag står på Piccadilly Circus :) Har ni varit i London någon gång? Och vad tycker ni om denna fantastiska stad?

Train insane or remain the same

Hej gänget!
 
Nu sitter jag hemma och myser med te och risgrynsgröt då jag har haft dubbla danspass. Hon som egentligen skulle ha första passet är iväg på utbildning, så jag fick ta över för henne. Det var hur kul som helst och båda klasserna gick suuuuper! Jag går alltid därifrån med ett stort leende på läpparna och mycket energi i kroppen, hur roligt som helst!
 
På onsdagar har jag en klass med 6-7åringar för Funkykidz och på lördagar har jag en klass med 4-5åringar på gymmet Elixia. Och vet ni vad? jag fick precis reda på att om man är anställd hos Elixia får man träna gratis på alla deras anläggningar (plus att jag har fått gratis träningskläder från Casall!), så då slipper man lägga ut 400 kr på gymkort varje månad. Nu blev jag väldigt sugen på att komma i form igen då jag inte satt min fot på gymmet efter att min depression bröt ut för ca 2 år sedan. 
 
Och nu när jag inte har skola eller nått så har man ju faktiskt lite mer energi att göra saker. Och igårkväll passade jag på att söka lite inspiration och motivation på We heart it. Jag hittade ett riktigt fyndigt citat som lyder såhär; "train insane or remain the same" och så tänkte jag dela ett par bilder med er;

Usher och Chris Brown till Sverige!

Yes, idag blev det officiellt att två av popvärldens stjärnor gästar Sverige under sina kommande turnéer. Usher besöker Stockholm och Malmö den 23 feb resp. 28 feb 2013. Biljetterna släpps på fredag hos livenation och ticnet. Chris kommer till Stockholm redan i november och dessa biljetter släpps på torsdag på samma sidor.
 
Jag tror nog att detta är min favoritlåt med Usher, Without you. Jag lyssnar inte så mycket på varken Ushers eller Chris musik men vissa låtar är såklart riktigt bra, däribland denna! 
 
Min absoluta favorit med Chris Brown(ie) är inte mindre än denna sjukt härliga låt; 
 
Jag hade velat gå på någon av Ushers konserter men jag är troligtvis i London då och kollar in ett par andra grabbar vid namn One Direction. Jag ser upp till Usher för han verkar vara en sån himla bra person och dessutom har han hjälpt en av mina personliga förebilder, Justin Bieber, i hans karriär. Därför har Usher en liten plats i mitt musikhjärta. Chris däremot har jag aldrig riktigt gillat för han är en dålig person och de flesta av hans låtar innehåller ganska mycket autotune, speciellt hans senaste Don't Wake Me Up. Vad tycker ni om dessa artister? Vilka är era favoritlåtar och ska ni köpa biljetter till deras Sverigekonserter?

Födelsedagsfirande

I söndags fyllde jag 19 och dagen firades med Tanja och Sabina, två av mina bästa vänner. Sabina åkte hit i smyg från Kalmar och stod helt plöstligt utanför dörren. En bättre födelsedagspresent kunde jag faktiskt inte fått! Vi snurrade runt i stan och provade på dancedare (man dansar bakom random folk på stan) och coning (man beställer en glass och tar tag i den ovanifrån). Vi hade riktigt kul även om det var lite pinsamt haha. Självklart filmade vi allting och jag tänkte klippa ihop videon någon dag i veckan så ni kan få er ett gott skratt. Den ena tjejens min (som stod i kassan när jag gjorde coning) var Priceless! Här är jag och Tanja när vi åt lunch;
Jag kanske glömde säga att vi sprang runt i dessa hattar hela dagen så folk tittade på oss ganska mycket. Men jag gillar uppmärksamhet så det var bara roligt, speciellt när folk faktiskt stannade upp och sa grattis (en tant trodde jag fyllde 14...). Tack alla fina underbara människor som gratulerat mig på födelsedagen, det betyder jättemycket! Och tack för presenterna; jag fick bland annat sminkborttagning, ansiktsmasker, spotify premium, primeboots, presentkort på massage, pengar etc. Tack tack tack! :)

Ny singel från The Wanted

Jag vill tipsa om det brittiska bandet The Wanteds nya singel I Found You som spelades för första gången för allmänheten på Radio 1 häromdagen. Singeln är väldigt annorlunda jämfört med deras tidigare låtar, men jag gillar det! Låten fastnade på hjärnan efter bara två spelningar och nu måste jag säga att den är riktigt bra. Singeln släpps den 4e november i England och jag tror nog att den kommer placera sig bra på topplistorna där, Vad tror ni?
 
 

Makeover!

Så, nu har min gulliga lilla blogg ändrat både utseende (Klicka på f5 om eran inte har uppdaterats) och kommande innehåll. Som ni kan läsa i den nya "Om mig" texten till höger så kommer jag blogga betydligt mer om musik och hur min karriär går. Jag kommer jobba mycket för att ni ska ha koll på det allra senaste inom musikvärlden och helt enkelt ha en lite mer professionell (som jag måste lära mig att stava till utantill) blogg. Hoppas ni som alltid följt mig fortsätter följa mig samt att jag får nya härliga läsare :)
 
Ni får jättegärna lämna feedback på min nya blogg så jag vet om jag ska rätta till något, om det är något ni gillar extra mycket osv. Gör detta i kommentarsfältet på vilket inlägg som helst bara, Tack!

Hold on

Vill bara säga att jag ska göra en total makeover på min blogg här. Jag fick en snilleblixt när jag satt på toaletten (haha!) och ska sätta den i bruk NU! Så håll er uppdaterade så kommer bloggen vara heeelt annorlunda inom ett par timmar, och inte bara utseendemässigt... :))

Oh my goodness

Hur kommer det sig att varje gång jag väl ska blogga så gör jag två inlägg i rad? Haha anyway, igår kväll färgade jag håret och det skulle bli lila... Men det blev lilarött istället och fråga mig inte varför! Men snyggt blev det iallafall! Ni kommer få en bild imorgon när jag fixat till mig lite, för idag har jag legat och degat exakt hela dagen (Jag har bl.a. kollat på Ollys konsert från itunes festival igen mweheh). Och så fick hunden sig en liten makeover hihi! Jag har klippt klorna (som hon HATAR!), smörjt in tassarna, rensat öronen, sköljt ögonen etc! Någon dag ska jag duscha henne också, den lille sötnosen :)

Här får ni en bild från gårdagens färgande, och nej inte riktigt så rött blev det inte som tur var. Nu har jag satt klockan på halv nio o tänkte gå o lägga mig, ha det gött!! :)


In case you didn't know

Tjaa, min fina vän Snabbi (:pppPppPpppPppP) tvingade mig att blogga så jag får la skriva ihop ett litet inlägg här vaaa;

Imorgon släpps biljetterna till Olly och även om jag inte har några pengar eller vet vart jag befinner mig i april nästa år så ska jag köpa en!! Ska bli så himla skönt att få lite lön från dansen så man inte behöver stå o sjunga på gatan något mer.... Inte för att ja har gjort det men jag o Tanja tänkte göra det på min bday på söndag heheh! Mer får ni veta på måndag när jag klippt ihop en härlig video som jag ska visa er! Och oj vad jag är bra på att ordbajsa, men det är ju typ ändå inga som läser min blogg längre :( Som mest har jag haft 900 besökare/dag men det va alla galna 1D fans som ville läsa vad jag skrivit om killarna... Jaja, ni som är kvar här ännu, I love you och tack haha! Glöm inte att kommentera lite oftare bara så blir jag ju ännu mer pepp på att blogga :D Jag har ju egentligen massor att berätta från London, Olly, kompisar osv men jag orkar inte blogga lixom! Jaja, håll ut gänget men nu ska jag försöka övertala Tanyooo att också köpa en Ollybiljett även fast hon inte heller har några pengar efter alla knäppa saker hon och jag gör. Pöss pöss sov gott (Och Snabbi SNÄÄÄÄLLA kom på min bday!!! It would mean the world to me broooo!)


Dansa. Kaosa.

Hej, min blogg flippar sönder och jag blir aldrig nöjd heller så aaaah!! Ska fortsätta kämpa imorgon om jag hinner och så har jag bytt header nu också. Men är inte helt nöjd alltså... Min blogg ser så B ut. What to do? Jag får la sova på saken och förhoppningsvis får jag en uppenbarelse om bloggen typ... haha!
 
Jaja, imorgon ska jag ut på äventyr (Inte riktigt!). Ska till banken och sen Maxi för att köpa lite snajsig hårfärg. Min bday is coming up och man måste ju se liiiite decent iallafall. Jag hade tänkt dra ut med grannen min på fredag som en del av mitt födelsedagsfirande. Själva Födelsedagen är på söndag och då ska jag och Tanja dra ut på roligheter mohahahh! Vi har planerat lite saker och jag ska självklart filma så ni får se här sen :) När jag berättade min plan för mamma sa hon bara "Åh det låter kul.... Om man är 13". Yeah... men hallå, YOLO!!
 
Och sen ska jag kämpa för att få ett Grattis från självaste Olly Murs. Jag vet inte hur, när, vad, var osv. men jag ska fixa det. Olly vet mycket väl vem jag är vid det här laget och det skulle bli mer personligare att få ett grattis från honom än någon annan kändis som inte ens vet vem man är, hajjar ni?
 
Här kommer en bild från när vi träffa Ols, bara för att jag saknar honom såååå! Dessutom ska jag skryta lite mer med att jag har fått TVÅ pussar av honom på MUNNEN, vilket jag kommer tjata om i all evighet. Sorry Snabbi, du kommer få höra detta ända tills tiden är inne för oss. Men nu ska jag Dansa Pausa Kaozzzaaa för den kom på radion nu (sååå himla många minnen som dyker upp när jag hör denna låten!!)

Gryyyyyyyyyym låt!

Denna låten har gått på repeat kan man lugnt säga. Good job Calvin Harris! Låten spelades x antal gånger inne på Abercombie i London haha! Check it out;
 

Mycket att göra på Ollyfronten! :)

Ojojoj, det har varit full rulle hela dagen för min del gällande Olly Murs! Idag blev det officiellt att han ska ha en konsert i Stockholm den 17 april nästa år, superkul!! Kolla på OMS för mer info. Jag har även mailat med lite folk och det väntar lite överaskningar för er Olly fans, wiiiie! 
 
Jag tycker verkligen sånt här är superkul, alltså jobba med artister, marknadsföring, PR, planering osv. och har stora planer på att flytta till London inom ett år och plugga Music Management. Det kommer passa mig perfekt och om jag får jobb som PR Manager/Manager inom musikbranchen är mitt liv komplett! :) Men det är en lång väg att gå och alla börjar ju från botten, vilket även jag får göra.
 
Här bjuder jag på en bild från när vi träffade Ols i Linköping. Han blev suuuperglad när han såg oss :) Puss!

The change is gonna come!

Aaaaaaaah jag har massa saker på G just nu men jag vill inte berätta förrens nått är bestämt :))) det har med min framtid att göra iallafall och vad som kommer hända inom det närmsta halvåret. Woopie woooop!! Sitter bara och googlar hela dagarna på detta projekt, men kul som attan är det ;D nu ska jag o söta vovven sova, och imon ska jag iväg till nya jobbet. Hoppas nu jag överlever alla 4-5 åringar haha! Kram på er, gonatt!


Ibland vill jag bara strypa vissa människor...

Folk kan vara så galet själviska och tror att allt de gör är rätt...
 
Idag var jag ute o gick med vovven jag tar hand om på dagarna och så möter vi en löpare som kommer springandes med en barnvagn. Vägen var väldigt bred och så skulle han springa förbi gaaalet nära mig, och klart hunden börjar skälla!! Och då ropar GUBBEN; "HÅLL I HUNDEN!!"! Jag blev så j*vla sur för det var ju hans fel, inte mitt!! Men det ända jag kunde få ur mig just då var ett tyket "Jag håller ju i hunden!!". Dock önskar jag att jag sagt något i stil med; "Ursäkta, det var inte jag som nästan körde in i hunden med min barnvagn som jag var tvungen att köra upp i nyllet på er. Gatan är inte bred nog åt oss båda eller? Klart hunden skäller om du attackerar den med en jävla barnvagn, nu får du fan skärpa dig! Tänker du med röven eller? Tänkte väll det, så spring iväg nu och akta så du inte springer i någon mer för du verkar vara ganska närgången du. Det var trevligt att träffas, hejdå" Meeeen så sa jag inte, tyvärr. 
 
I helgen ska vovvens ägare åka bort så jag ska passa honom :))) ska bli jättekul för det är så mysigt i deras lägenhet och vovven är så himla go!! Hoppas det finns några fler surgubbar och kärringar vi kan reta upp heheheh nä men det är lite kul att skratta åt alla knäppa människor ibland! :) Och på lördag ska Tanja komma förbi och så ska vi käka sushi. Dessutom har jag massor med saker att berätta för henne heheh! Gud vad jag saknar den bruden, hon är bäst! 
 

Sons of Midnight

Tjena gänget!
 
Igår hade jag min första Funkykidz-lektion. Det var supernervöst och jag gjorde ett par fel, men jag gjorde fler rätt! Så får man väll se det :-) Micken funkade inte men det var faktiskt inte mitt fel, och vet ni vad? Jag glömde säga mitt namn till barnen hahaha! Men nu vet dom iallafall att jag heter Mathilda :-) Och dom verkade gilla mig för efter lektionen fick jag några hejdåkramar Inklusive från den blygaste tjejen som inte alls ville vara med i början. Hon var så himla sööööt, jag ville bara ta med henne hem :)) På lördag kör vi igen, fast 4-5 åringar haha! Önska mig lycka till :)
 
När jag kom hem chillade jag lite framför datorn och då såg jag att Sons of Midnight skulle ha en "hejdå-twitcam" för dom skulle hem till Australien efter en långt besök i Sverige. Jag skrev "yoooooo" på skoj och alla ba: "YOOOOO THILDA" hahah! Killarna är så sköna va! De hade ganska hög bakgrundsmusik och då skrev jag "Turn the music off and talk to us instead :O" och en av killarna sa "Eeeey turn the music off!!" och finally så kunde man höra vad dem sa :) Och eftersom mina tweets verkade dra till sig deras blickar passade jag på att skriva igen, och nu frågade jag om dom kunde sjunga Happy bday till mig eftersom jag fyller år om ett par dagar. Gissa om dom inte kör igång världens sång!?? hahahah jag låg hemma och gapflabbade, så himla sköna!! "...Happy biiiiirthday to THILDAAAAAAA...", så himla synd att jag inte fick med det på film men jaja! jag och mina kompisar såg det iallafall :) 
 
Ångrar så himla mycket att vi inte tog tag i killarna i Kalmar, Göteborg o Linköping när vi faktiskt hade chansen. Eller vi har faktiskt pratat med Mitchell, och det var i Kalmar. Berättar mer någon annan dag :) Kommer sakna snubbarna, mitt nya favoritband vafaaaan ;D haha! Kärlek till dom!
 
Och just det, det stod om SOM i våran lokala tidning här hemma så jag la upp det på instagram, och Mitchell kommenterade min bild yeaaah (Y) Nu ska jag sluta skriva som en fjortis, pöss!
 
                


RSS 2.0