I fight for you until I drop

Kunde inte sova inatt (somnade runt 3??) så jag bestämde i förväg att om jobbet ringer så ska jag bara jobba om det är mina favoritdagis/skolor, och gissa vad? Min favoritskola ringde och klart jag ville jobba! Har snart varit på varenda avdelning på den skolan så alla barn känner igen mig... Tappar räkningen på hur många kramar jag får på bara en timma hahah! Det stället har också skönaste massagestolen!!! Älskar att verkligen trycka mig mot knölarna som masserar, känns dödsskönt! En sån stol skulle jag behöva hemma så stel som jag är...
 
När jag kom hem kollade jag på ett avsnitt av Modern family, sov i 2 timmar och kollade lite till på Modern family. Tänkte gå och lägga mig nu (fast först kolla på Modern family) för jag ska jobba 7:30-16:00 på ytterligare ett av favoritdagisen. Äääälskar dom underbara barnen jag ska vara med imorgon (om jag nu tänker på rätt avdelning, annars kommer det bli ett helvete...) Ska dra till Aira imorgon också. Btw någon som kan komma på ett bra smeknamn åt min pålle? Bästa förslag får en Shoutout!

Till salu!

Tänkte nu sälja lite 1D relaterade saker eftersom jag måste få in lite pengar till hesten (: Inget fel på sakerna, de ligger ändå bara hemma och skräpar! Jag har även en massa tidningar etc etc om ni vill ha, bara kommentera!
 
Först ut, mina älskade bebisar<333 Men tyvärr så köpte jag för liten storlek även om jag försökt förneka det :( Detta är strl 37/38 (w8 står det i skorna!?) och gaaalet sköna! Inga fel på dem :) Använda ett par gånger. Du får självklart den fina skopåsen också :)
Nypris: 400 kr
Startbud: 150 kr
Direktpris: 250 kr
 
Och nu min halsduk som även den ligger hemma och skräpar. Kanske någon av er som ska på deras konsert? :) Jättegossig! Köpte den på deras konsert i London januari 2012 och är endast använd då samt en annan gång. Går inte att få tag på någonstans vad jag vet??
Nypris: 220 kr
Startbud: 100 kr
Direktpris: 300 kr
 
Och sist men inte minst, the fabulous Ciao-shirt! ;) Den var väääldigt poppis efter att Lou hade köpt sin på Zara och den var slut överallt i hela Stockholm!! Som ni ser så har min Ciao-tröja träffat killarna i 1D och även fått lite kroppskontakt med dem, tyvärr är den tvättad haha! Storlek M! :)
Nypris: 200 kr
Startbud: 80 kr
Direktpris: 200 kr SÅLD
 
Slänger även in mitt Ed Hardy linne som jag aldrig använder! Använt kanske 4 gånger? Storlek M!
Nypris: 1200 kr
Startbud: 150 kr
Direktpris: 400 kr

Cause I keep coming back for more

Idag åkte jag till stallet vid halv ett och fixade med min gosse! Vi red i manegen en stund och hon fick trava idag :)) Det tyckte hon var superkul och OJ vad hon var pigg!! Tänk när jag får jobba henne mer och använda den energin så hon trampar under sig och jobbar med hela kroppen, wooh!! Har även märkt att hon mer än gärna drar iväg i ökad trav såfort ja lättar på tyglarna i traven hahah! Hennes ökade trav kommer vara vårat secret weapon på tävlingarna, no joke. Red även i nya sadeln idag för första gången på Aira och det kändes riktigt bra och hon verkade trivas med den!
 
Freddy var inne och tittade lite när jag red och så fick jag ett fleecetäcke samt ett schabrak av henne, supersnällt!! Täcket satt perfekt på Aira! Jag pratade även med en tränare idag och han ska hjälpa mig med tömkörningen på tisdag, ska bli superkul!! La in lite ny torv och halmpellets i boxen så hoppas hon kommer sova gott inatt :) Nu ska jag fortsätta kolla på Modern Family, vi hörs!

Modern Family

Började kolla på Modern Family igår. Har aldrig sett serien förut men det snackas ju om serien överallt så why not give it a go?? Har sett fyra avsnitt nu (varje är ca 22 min så det är lagom för mig!) och jag är helt fast!! Så galet rolig serie, PRECIS min humor! Det är svårt att få mig att riktigt skratta-skratta högt men den här serien lyckas verkligen! Rekommenderar den verkligen och ni kan se den gratis på www.swefilmer.com ;)

Tre sverigekonserter!

Tjo, Go eftermidda och gokväll! Här sitter jag och myser efter en härlig dag i stallet. Te, knäckemackor, banan och The Biebz är aldrig fel :-) Älskar hans akustiska versioner av Believe-låtarna. Nu är det även officiellt att han ska ha EN TILL konsert i Sverige, den 24 april! Biljetter släpps på fredag! Har ni redan biljetter eller ska ni försöka få? Jag och min goa Tanja har redan golden circle så vi kan chilla på det :-)

She getting to the point where it's too much for

Jag har en liten fråga till er. Okej vi börjar såhär... Har det hänt någon gång att ni gjort ett litet misstag/sagt något som du verkligen ångrar eller kanske att någon har sagt något till dig (behöver inte vara värsta mobbingen utan bara nått litet) som du verkligen verkligen inte kan släppa?? Så är det för mig och har varit extremt de senaste veckorna. Jag tar åt mig som aldrig förr och får ångestattacker då jag bara vill gråta, magen gör så himla ont och jag börjar svettas! Och detta bara av småsaker?? Svårt att förklara och jag har heller inga exempel... Eller typ om man gör någonting och så kommer någon person och säger "Nej det är fel, gör såhär...". Jag kan inte släppa sånt! Är jag ensam om att känna såhär? Om inte, vad gör ni för att det ska bli bättre? För mig kan det förstöra flera dagar och till följd av detta så stör jag mig på allt och alla och vill typ flytta ut i skogen och stanna där i ensamheten. Seriously. 
 
Jag är alldeles för sårbar men vad fan ska man göra??

"Nytt" från Bieber

Riktigt bra akustiska versioner!! Perfekt om man bara vill chilla och ta det lugnt, typ som nu när många tankar far runt i huvudet. Hans nya låtar på albumet är väll sådär men dom går att lyssna på :)

Schockemöhle

Märket Schockemöhle är något jag avgudar! Speciellt deras orangea utrustning. Ända sedan jag var liten har jag älskat orange medan andra ba blääääääää fult. Men det är riktigt snyggt! Kolla här!! Slänger in lite andra saker som jag också vill ha från Schockemöhle som Inte är oranget ;)
Mörkfuxar passar ju så bra i sånna här färger också så det ska bli kul att lägga vantarna på all denna utrustning såfort plånboken tillåter :-) Här kommer prislistan för er som är intresserade. Produkterna hittar ni i de flesta välsorterade hästbutikerna.
 
Piké - 600 kr
Grimskaft - 100 kr
Påse - 60 kr
Täcke - 1200 kr
Schabrak - 400 kr
Damasker (4-p) - 1200 kr
Lindor - 230 kr 

Ny sadel!

Igår var jag hos mina gudföräldrar (som ägde min förra häst) och hämtade hem lite hästgrejjer. Jag fick även hem en av deras galet fina sadlar!! Vågar nästan inte röra den... Tur att man har kontakter för den sadeln ligger inte riiiiiktigt i min prisklass haha! Jag var bara lite nervös över att den inte skulle passa Aira men vet ni vad...? Den var ju som gjord för henne!! Åååh vad glad jag blev! Bara bakvalvet som behöver komma upp pyttelite men det fixar man lätt med en padd :-) Ska prova rida i sadeln på onsdag! Visst är den fiiiin!?
Och här säger vi godnatt! Ska jobba imorgon 9-17 så manda får ta hesten! :-)

Tömkörning

Idag tömkörde jag min gullegos! Vi fick låna Miras fina tömkörningsgjord från John Whitaker och så hade jag mina najsiga lädertömmar! = Felt goood! Ägaren har aldrig tömkört henne och jag har inte tömkört på ett par år så visste inte riktigt hur det skulle gå. Jag tömkörde väldigt mycket när vi hade våran förra häst Samantha. Men det gick ganska bra tycker jag! Hon verkade lite förvirrad och gick mest rakt fram haha! Var även svårt att få upp huvudet på henne då hon gärna går med nosen i marken. Men där nere kan hon gå och bygga lite muskler tills hon orkar bära huvudet högre sedan :-) Hon fick även trava lite eftersom vi är inne på tredje veckan i igångsättningen och det tyckte hon var superkul!! Och sen kände hon för att länga på traven och jääääääklar.... Can't wait tills vi får visa upp den på tävlingsbanan wiiiiie!!! Ni skulle sett :))) Att ta kort samtidigt som man tömkör är väll inte det lättaste
Här vet jag inte vad hon håller på med.... haha!!

Ankor med S W A G!

Siiiiiiiiiik låt!!! Såg videon för några veckor sedan men glömde sedan av låten. Hittade låten nu igen på en av Niklas Ehrings alla spellistor på spotify. Den snubben har koll! Det är han som bland annat gör Absolute Music-skivorna! Och ah, det var pappa som sa till mig att subscribe:a hans spellistor ;) Tillbaka till låten, Far East Movement Vet vad dom sysslar med och den kommer spelas sönder på dansgolven och på NRJ haha! Och videon.... bäst!
 
 

Min kära lilla ponny (häst)

Full rulle med fina hästen, även om hon blev lite sjuk idag :(( gillar henne verkligen, så galet underbar!!!


La-la... London

Elin skicka precis några bilder från Löndööön. I kinda miss this... Och våran lyxiga apartment... Take me back!!!


Bett

Sitter här och kollar på lite olika bett till min hest och läser lite artiklar angående detta. Jag hittade meningen "– Jag önskar att alla red som om tygeln var fastspänd i en tunn tandtråd" vilket får mig att tänka till ytterliggare hur hemskt det egentligen är att man drar hästen i munnen med två snören. Jag är väldigt försiktig med att röra tyglarna och försöker verkligen verkligen rida så mycket som det bara går med sätet, för tänk om någon drog dig i munnen?? Inte så jäkla kul va...? Någon som har tips och idéer angående val av bett? :-)

Pålle plutt!

Idag fick det bli ett skrittpass i paddocken med finkläderna på :-) Asså hon är så himla söt, jag förstår inte???? Hon var jättemysig idag, det går verkligen framåt! Hon blir lugnare och lugnare men klarar tyvärr inte riktigt att stå själv. Men det får vi jobba på! Can't wait tills hon är helt igång för då ska vi sopa tävlingsbanan biatches!! haha :))
 
Jag har kommit på ett mål under denna tiden jag har henne. Jag ska placera mig i klubbmästerskapet i höst antingen LA eller högre MEN absoluta målet är att slå fröken klagahelatidenpåmig och bevisa att jag KAN!! Hade inte det varit underbart att se hennes min om vi vinner över henne? Haha ;D
 
Och på tal om inget... Kan inte lönen komma typ NU?? Har nada pengar kvar och det finns ju massor med saker jag vill köpa till min fina pålle. Jag tror inte Amanda e så sugen på att lägga ut pengar för mig hela tiden hahah x)) Jag köpte ett par ridbbyxor och handskar igår med Amandas pengar.... Ord pris var 850 men på rean blev det bara 200 kr, underbart! ;D Och Amanda... du ska få tillbaka dina pengar snart <3

Stallet!

Efter stallet åkte jag till min älskade Aira och pysslade lite med henne. Hon är ju under igångsättning så vi ska ju bara gå med henne första veckan och skritta uppsuttet andra veckan vilket iof ger ganska mycket tid till att fixa allt i stallet :) Idag fick hon stå i rasthagen bredvid stohagen och hälsa på sina blivande hagkompisar. När man möts av att Aira och "ledar-hästen" står och pratar med varandra blir man ju bara glad :))
Och idag kom hovis och gav Aira nya skor! :) Jag provade även Sams gamla täcke och grimma på henne, och allt passade! Vilken tur :-) Dock åker täcken gärna bak på henne har jag märkt, kanske något som ändras när hon musklar på sig lite? Hon har varit superlugn idag vilket är jätteroligt! Det går framåt för när hon kom hit var hon lite utav ett nervvrak tyvärr. Men jag förstår henne! Precis Allt är ju nytt, stackarn! Men jag försöker vara där så mycket som möjligt och ta hand om henne, min fina gossi!! :)

Aira (:

Har haft fullt upp med min heeest så har inte hunnit blogga. Men hon gick igenom besiktningen och står nu här hos mig :))) fina gossehästen! Hon ville hjälpa till och lägga in torv i boxen idag! :-) så himla go!


Miljoner hästgrejjer och Jens

Imorse rensade jag och Amanda ut friggebon på hästgrejjer. Asså damn, det är inte lite grejjer... Vi stod och putsa o tvätta i typ en miljon timmar... Och det är liksom inte klart än. Men bra blir det. Jävligt bra!!
Och sen åkte jag iväg till Billdals ridklubb på en clinic med Jens Fredricson (han rider i landslaget för er som inte visste det). Denna bilden är tagen av en kompis för jag stod nere där med Jens och fotade lite (mycket) :) Shit vilken bra clinic, riktigt lärorikt! VILL RIDA NUUUU! Tur att vi ska upp till Värmland och besiktiga vår häst imon då ;)

Call me the Torv-mastaaah!

Kör lite snabbloggning nu fastän jag inte hinner. Igår fixade jag och Amanda en annans box på stallet för att dom hade fixat våran (VÅRAN!! VÅR BOX!!!!:DDD)... lång historia. Den såg ut som stryk innan vilket ni kan se på första bilden och titta sen hur den blev när vi var klara. You can call me the torv-mastah. Och så körde vi torvbalar i skottkärror mellan ToRK och vårt stall haha cepe... Jag fick stanna ett par gånger pga skrattanfall x)
När vi kom hem skrattade vi lite till och rensade bland lite hästgrejjer som låg i min garderob! :)

How do we survive?

Hörde dessa låtar för ett par veckor sedan men har inte orkat lägga upp på bloggen. Rekommenderas starkt, kommer defintivt spelas på dansgolven. Väldigt djupa texter må jag säga... Not. Men vem fan bryr sig? Musiken är Såå rätt! Skruva upp volymen och basen och släpp loss några schyssta moooves!
  


Dance our tears away

Wooooo, imorse ringde dom från dagiset 1 km från mitt hus och frågade om jag kunde jobba. Konstigt nog råkade jag hamna på exakt samma avdelning som min goa granne Emma praktiserar på, så dagen gick ju liiite fortare liksom... Jag sov ca 4 h inatt så jag var liiite trött under dagen :) Det var även en annan tjej, Wilma, som var vikarie där som var jättego! Hon var också 93a så då får Emma lite härligt sällskap under hennes praktik iallafall när jag inte är där ;)

Vi slutade samtidigt också så vi gick tillsammans hem, chillade lite var för sig och gick sedan ut på en promenad i ca 1 h. Nu ska vi fan bli bra på att komma ut på promenad några gånger i veckan o tappa kilon precis som i höstas!! Nä nuuu jävvlarr!!
 
Ni kanske undrar hur min drömkropp ser ut? Eller inte... Så här ska jag visa några bilder. De första bilden är ett big NO NO från mig, jag förstår inte hur folk han vilja se ut såhär med mening!! Inte fakking snyggt nånstans??
Såhär skulle jag däremot vilja se ut. Kurvor och muskler (sexpack!!!), yeaah buddie! Ska. fan. kämpa.        

Går du med höger eller vänster fot först?

Okej angående det här med nyårslöften... Vad tjänar det till, ingen orkar ändå hålla dom haha! Varför behöva ett helt nytt år för att ta tag i saker? Tänk om det inte hade funnits årsskiften? Vad hade ni gjort då? Fortsatt som alltid troligtvis. Nyårslöften brukar handla om något nytt i ens livsstil. Ta tag i det NU istället för att vänta på den 1 januari liksom. 
 
Medan många har "bli hälsosammare" som löfte så började jag året med att frossa i choklad! Varför inte? Jag älskar choklad, ett perfekt sätt att börja året. Dock var det förra veckan och nu har vi kommit in en vecka i januari och nyårslöftsstressen har lagt sig liite. Dock ska jag ta tag i mitt liv IGEN nu efter jul o nyårsfrossan och börja promenera igen med min goa granne Emma. Idag var vi ute och gick med hundarna i över en timma och ska ut en sväng ikväll igen. Känns så himla skönt efter en promenix :-)
 
Har även fixat lite med löner och andra sånna där vuxengrejjer idag = vuxenpoäng yeah! Sen att mitt rum är så fruktansvärt stökigt drar väll ner på dom där förbannade vuxenpoängen igen antar jag haha? Ska ta och söka lite jobb nu också för det va en himla längesen jag gjorde det. Om man inte söker jobb = inga pengar från försäkringskassan ouuutch :(

Pink!

Tjoooo! Nu tänkte jag göra ett ganska ointressant inlägg om en resväska, men det är inte vilken resväska som helst.... Det är en Samsonite Aeris Comfort. Gud vad jag har dregglat över den här sedan första gången jag såg den!!! 2,000 kr är ganska saftigt men ja ska vänta tills en sån där 20 % kupong från åhléns dimper ned i brevlådan och sen har jag 500 kr i presentkort så då blir det ca 1000 kr sen att betala, inte farligt ju :D Kolla här liksom!! Kommer va galet swagig när jag går runt med den på flygplatserna o tågstationerna mwaha ;) Har alltid varit i behov av en stor resväska, har alltid lånat av grannar etc! Jag har iallafall två inplanerade resor under våren; London me min älskling Tanja och Marbella, Spanien med min killkompis! :D
 

Katie Price

Haha visste inte att den brittiska glamourmodellen och tv-personligheten Katie Price hade en ridkollektion??? Såg henne för första gången på Celebrity Juice och man kan inte tänka sig henne som hästtjej haha (inte för att hästtjejer ser ut på ett speciellt sätt men ah ni fattar)! Kanske ska ta och klicka hem något från hennes kollektion, fanns mycket snyggt faktiskt! Massor med rosa :)) Klicka här för att komma till hemsidan.

Why so serious?

Många är tydligen inte som jag; Jag chillar på livet, andra tar det too serious...

Eeeey sexeh lads

Imorse passade jag mina gudföräldrars galna hund... Han är liksom... Galen!! Vi var ute och gick ca en timma och resten av tiden gnällde han efter husse haha. När jag kom hem sov jag, var så jäkla trött!!! Sen kollade jag på det nya brittiska tvprogrammet Splash! som en viss mr Tom Daley är med i.... Det var liksom därför jag kollade. ASSÅ DAMN VA HET HAN ÄR, jag förstår inte!! Och lyckan som uppstår när man har sett han i verkligheten på 2 meters avstånd + att han spanat in ens kompis, fuck yeaah!!
Efter det kollade jag på Take Me Out, vilket är ett dejtingprogram på itv1. Asså första killen som va me där.... Gaaaah han var också sådär omänskligt snygg och perfekt och allt sånt + att han gillade 1D och Bieber!! Asså jag borde söka in till det programmet, ska fan göra det. Och Mark Wright som leder eftersnacket e ju liksom heller inte heeeelt feeeel. Lite biffig för min smak men ändå, damn! Han är ju med i The Only Way Is Essex. Han och Arg är så jäkla sköna och Joey.... omänskligt snygg men har lika många IQ som en potatooo, jag skojar inte. Essex-killar än en klass för sig, så galet snygga. Liksom det är det ända stället i UK där killarna är snygga (Förutom Plymouth om man heter Tom Daley). Aja nu ska jag sluta blajblajja och kolla vidare på Guy Code på MTV (och svampbob). See ya!

Fina hästen!!

Sorry för dålig uppdatering. I torsdags o fredags var jag och Amanda i de värmländska skogarna och provred en pålle. Helt underbar häst och familjen var jättehärlig. Och dom bodde hur fint som helst!!! Kanske tar o flyttar dit?? haha nä men här e några bilder;

Gnegg gnegg snel hest :)

Om knappt en timma ska jag åka (Gå?) till mitt blivande stall och få mig en liten rundvisning samt annan bra information. Ska även ta lite kort som vi kan visa alla hästägare ja o amanda ska åka till :) Imorgon ska vi åka till skogen (ännu mer skog än där ja bor :o) och provrida ett halvblod och på söndag drar vi till linköping och provrider en häst som verkar älska livet haha :) de verkar jättehärliga och fina båda två så vi får se om det säger klick :) Jag brukar inte ha problem med kemin mellan mig o hästar, dom brukar älska mig, till skillnad från vuxna människor som bara är jobbiga haha. Det är nog ridningen och dess temperament som kommer spela störst roll för mig.
 
Jag vill ha en maffig häst som har potential att tävla högre klasser i dressyren (msv och uppåt). Hästen ska ha härliga gångarter som går att sitta ned stadigt i. Den ska vara het men inte galen/stark haha. Den ska ha egen motor så jag inte behöver sitta och mata med skänkeln hela tiden. Den ska även vara snäll, nyfiken och framåt. Gärna inte mesig som hoppar 10 m upp i luften för allt. Man ska typ också kunna krypa under hästen utan problem, med andra ord... Den ska va lugn haha :-) Det va lite av det jag söker hos min blivande foderhäst.
 
Åååååh jag är så himla peppad!!!! Vill ha en häst nuuuuu!! Förhoppningsvis har vi en hemma här innan februari :))) TAGGA AMANDAAAA!!! (bilden är några år gammal hehe)

RSS 2.0