2 Läs mer >>
Svarta ridskor i textil från Jacson. Har släppt lite i sulan vid hälen som ni kan se på bilden men går att fixa med lim. Lite missfärgade på sulan. 
Bortskänkes!


Ridskor från Jacson

0 Läs mer >>
FYRA st ljusblåa fleecelindor från Börjes. Breda och långa, passar större hästar. Endast använda två gånger, säljes då min nya häst inte passar i ljusblått. Levereras nytvättade (är inte tvättade på bilden). Nyskick! Förpackning fås självklart med.
Pris: 40 kr


Ljusblåa fleecelindor

0 Läs mer >>
Kombinationslindor från Jacson. Beiga med svarta ränder på resårdelen. Något noppriga i fästet som ni kan se. Annars fint skick! Sitter väldigt bra. Passar cob/häst med nättare ben. Orginalförpackning fås med. Har skrivit mitt namn på förpackningen men bara att stryka över, spelar ju knappast någon roll :-) Säljes då de är för korta för min maffiga häst + att jag numera endast använder fleece. Levereras nytvättade!
Pris: 50 krBeiga kombinationslin...

0 Läs mer >>
Svart anatomiskt utformad lädergjord. Rejäl, fint skick! 145 cm lång, säljes då den är för lång för min häst.
Pris: 100 krSadelgjord i läder

0 Läs mer >>
Riktigt fina svarta läderbenskydd i strl cob/full. Perfekt att lägga i fårskinn eller liknande. Lätt fodrade med neoprene. Något smutsiga men annars fint skick!
Pris: 250 kr


Svarta läderbenskydd

0 Läs mer >>
Rosa ryktlåda inkl tillbehör. Fint skick på allt, tvättat och klart. Har även lite mer borstar etc som kan fås med vid intresse.
Pris: 120 kr


Ryktlåda inkl tillbeh...

0 Läs mer >>
Säljer min varma och goa CRW-vinterjacka. Svart med lila foder. Storlek S men passar även liten M. Har en luva med ludd på till som jag ska leta fram. Har släppt lite i sömmen som ni ser på andra bilden men lätt fixat! Använd en säsong så är i fint skick annars. Säljes då jag har 100 andra jackor :-)
Pris: 100 krVinterjacka

0 Läs mer >>
Vitt dressyr/allroundschabrak. Fint skick, säljes då jag har för många vita. Finns 2 st!!
Pris: 20 kr


Vitt schabrak

0 Läs mer >>
Vita showmaster-kombinationsbandage. Säljes då jag nuförtiden endast använder fleecelindor. 3,45 m långa. Sitter jättebra! Endast lite noppriga i fästet men inget man lägger märke till. Nytvättade, men kan behövas blekas, beror på hur noga du är. Orginalförpackning fås med!
Pris: 60 kr
Vita kombinationslind...

0 Läs mer >>
Säljer min Kingslandkeps då jag har en annan jag använder mer. Denna har legat i garderoben ett bra tag och vill gärna komma till användning. I princip ny, knappt använd. Nyskick!
Pris: 100 kr


Kingsland