London.... igen???

Tjo! Sabina kom hit i förrgår o jag har liksom inte orkat blogga (har mer hoppats på att min blogg magiskt ska updatera sig själv lite sådär!). Nu duschar snabbi för vi har vart ute på powerwalk så ja passar på att blogga lite. Igår jobbade jag hos mina tottoungar och snabbi fick vara hemma och passa Ella (min vovve) haha.
 
Idag har vi kollat på Ellen (såklart!) och The Lucky One. Otroligt nog så har inte någon av oss sett den innan, liksom whaaat? Zac Efron är ju liksom omänskligt snygg men det visste ni ju redan. Vi har också planerat en Londonresa för vi ska kötta på Funky Buddha med Tom Daley och Andy Samuels hade vi tänkt mwahhahaha. Så det blir nog i början av december som vi flyttar våra rumpor över havet. Blir nog lite julklappsshopping och så aswell och vi tänkte även gå på massor med tv-inspelningar eftersom det liksom är graaaaaatis. Gratis Är Gott. word! Så vi köper la flygbiljetter imorgon eller nått? wiiiiie så himla kul :))) Försöker kolla på lägenheter vi kan hyra bara en vecka också, inte lika dyrt som hotell.
 
Nu sitter jag och lyssnar på Wings (Ni vet världens bästa låt typ) och ni skulle bara hört mig idag... Jag tror Snabbi är trött på mitt sjungande och mitt rabblande av alla låttexter nu hahaha!

Living hard just like we should

Igår firade vi mormor som fyllde 80, bilder från detta kommer sen (...eller?). Efteråt skulle jag träffa min fina whadri (Amanda) och vi skulle hitta på lite skojjiga grejer. Det blev massor med tårta över från mormors kalas så jag tog med en halv tårta, åkte upp till Amanda på berget och knackade på med ett leende. Tårtleverans fram till dörren liksom. Dom blev glada (tror jag!) haha :-) Sen åkte jag och whadri och fikade på franskan för hon hade massa sånna där erbjudanden "2 för 1".
Sen drog vi på bio och såg paranormal activity 4 (snabbi, you jelly??) och den var.... läskig. Speciellt i slutet när allt kom på samma fakking gång!!!! Blev så jävla rädd och alla i salongen skrek så japp, fick en hjärtattack x 100 på slutet där. Men filmen är väll ändå värd att ses om man gillar skräckisar mwahah! Och just det, man fick gratis glass innan bion :)) Mumma! Gratis är gott!
Efter bion bestämde vi oss för att dra ut och ta en cider någonstans. Det fick bli The Queen och där träffade jag Emeli och Martina från stallet, mycket trevligt! Två härliga typer dom haha. När dom såg mig så bara öste dom kommentarer över mig; "Åååh vad fin du är" "Du ser så vuxen ut" "Och ååååh vad fin du är!!!". Och det var ju väldigt kul att höra haha :) När jag och Amanda skulle på toa började en snubbe snacka me oss och ba "Vet ni vilket land som man kissar mest på gatorna i?" Vi ba eeeeeh ne?? Och det var tydligen Egypten, så nu vet ni det :-) En härlig kväll var det iallafall och jag var så jäkla trött när jag kom hem trots att klockan "bara" var strax över 12.
Nu ska jag chilla lite med datorn, leta julklappar (har mååånga idéer wiiiie) och städa rummet och sabinas rum här bredvid för hon kommer ju imorgoooon!!! :)))))

Svar på kommentarer

Har glömt att svara på en del så here you go, är din kommentar med? Passa annars på att kommentera just detta inlägget vad du vill veta! kram
 
Mimi
hej har du någon gammal blogg? :)
Svar: Yes det har jag, www.gottobeyou.blogg.se, hurså? :)
 

Micaela
Du har bra musiksmak tjejen!
Svar: Åh tack vad glad jag blir!! :)

 

Anonym
DU ÄR SÅÅ OTROLIGT FIIIN!! ;) <3
Svar: Ååh tack vad gullig du är!! :) 

 

Johanna
Thilda, vet du vad!? ...du peppar mig alltid så himla mycket till att träna mer och äta sundare, och hade jag inte känt dig så kan jag nog säga att jag inte hade fått lika mycket motivation, så TAAAAAACK BÄSTA THILDA!! :D<3
Svar: Känner mig så himla hedrad att du säger detta Yo! Blir så himla glad att jag kan hjälpa och inspirera andra, främst mina vänner. Puss på dig! :)

Annina
Jag bor i London för tillfället och jag äääälskar det! Jag håller just nu på att skriva en lista på saker som jag måste göra och besöka innan jag åker hem! Har du några tips på något jag kan lägga till på listan? :)

Svar: Hej, vad avundsjuk jag blir. Har varit inne och kikat runt på din blogg lite. Det är många som frågar mig om tips så jag tänkte slänga ihop ett inlägg under veckan så håll utkik! :)

 

Sofie
Jag vill också plugga på universitet i London, gud så kul! skulle du kunna berätta lite mer om Study abroad's utlandsstudier-mässan, vart man hittar det och hur man kommer i kontakt med dem, lite så? :) skulle vara jättesällt då jag inte har en aning om hur man gör för att komma igång med att studera utomlands :)

Svar: Hej, vad roligt! Säger såhär; google is my friend ;) sök på google efter det du är intresserad av så brukar det alltid komma upp något. Annars kan du ta hjälp av någon studievägledare osv. Vill du komma i kontakt med just Study abroad så kan du gå in på deras hemsida och boka ett kostnadsfritt möte :)


Härlig dag på jobbet! :)

Tjäna tjäna!
 
Sitter här i mitt superrena städade rum... eller inte. I mitt rum sitter jag iallafall och har kommit hem efter en härlig dag. Har jobbat på min älsklingsskola, dock inte hos mina favvo tottoungar. Det fick bli några andra galningar idag men men, man tager vad man haver typ. Den ena läraren är så jäkla go, vi tjötar som om vi vore värsta kompisarna haha! Idag hade jag utsläppt lockigt hår och alla barn ba vem e du? jag ba hallå jag var här igår??? hahaha! Det var kul iallafall och lika surt varje gång man slutar för jag vill ju så gärna stanna kvaaar!
 
Sedan åkte jag iväg till nått himla individuellt coachingmöte och hon jag var hos verkade väldigt imponerad när jag berättade om mitt liv. Men hon ska iallafall hjälpa mig Up Up Up Uuuuup! :D skönt att ha någon som pushar en! Efter deeet, tog jag bussen till gymmet och var på möte om Funkykidz. Så himla härligt gäng e vi "dansfröknar". Gymmet bjöd på nötter, ramlösa och kexchoklad men jag åt ikke någon kexchoklad. (visst är jag duktig Snabbi??)
 
Imorgon är det jobbet som väntar igen och efter det lite dans yeaah. Funkybjörnen kommer ju på besök imorgon på dansen så det ska bli spännande och se hur barnen reagerar. Jag skriver väldigt flummigt och oseriöst känner jag men det blir nog ganska tråkigt att läsa om jag skriver striktare? Min blogg, mina regler. Och förresten, idag har jag varit superpigg och glad och jag misstänker att mina härliga kosttillskott kan ha något med detta att göra? Wiie! Vi hörs imorgon härliga ni! (eller alldeles strax för jag tänkte svara på ett par frågor i ett inlägg)
 
Jag fick två skal av gymmet om ni ville veta! Gratis är gott :)))

Skärpning!

Såååå, jag och min goa granne Emma va ute och powerwalkade för en stund sen. Kändes jäkligt gött faktiskt. Jag och Emma har alltid så himla mycket att prata om så man tänker inte ens på att man går haha. Har kört igång med mina kosttillskott nu också; järn, dvitamin, äppelcidersvinäger och fatburner (bara naturligt!!). Ska försöka få mamma att köpa bär och kokkosmjölk så jag kan komma igång med min älsklings prottedrink igen som legat på hyllan ett par veckor nu tyvärr. Och så är veg-kosten i full gång! Så det ser bra ut :-) (mitt hemliga vapen kommer vara att laga veg-mat till familjen så dom också börjar laga sådan mat. Det är ju billigare än kött liksom so why not??)
 
Idag har jag bara ätit en massa piller (haha), frukt, knäckebröd, te och my famous champinjonsoppa. Nu jävlar asså. Jag skojar inte.Och btw. Om jag får sån här mage är mitt liv COMPLETE!

Troublemaker

YES, videon är ute!! Asså videon var verkligen över mina förväntningar!! Äntligen en musikvideo som har en handling. Dom flesta musikvideorna nuförtiden handlar ju mest om... ingenting. Dom bara står och sjunger på lite olika platser. Så... WELL DONE OLS!! Helt underbar video alltså. Satt och log som ett fån i 3:05 minuter. Kolla in den ni också;
 

Mina älskade tottoungar!!

Hej, har lite smått (läs: MYCKET!!!) panik över att mitt busskort är borta!!!!!! Försöker lugna ner mig själv för det är ju ingen idé att man stressar upp sig för det hjälper ju inte. Hade med mig det imorse och när jag skulle hem så hittade jag det inte??????? Ringde runt till förskolan men dom hade inte sett det :(( jäkla skit, det var inte så billigt liksom. Hoppas någon hittar det, eller om jag jobbar imon ska jag söka igenom hela förskolan.
 
Och japp jag jobbade idag. Vaknade halv elva för att jag skulle iväg på nån coachinggrej men då ringer förskolan och frågar om jag kan jobba mellan 12-16.30. SJÄLVKLART! Älskar den förskolan. Trivs så himla bra där och alla är så goa och allting. Jag gillar dom och dom gillar mig, kan det bli bättre? Jag har inte varit där på över 2 veckor nu eftersom jag varit i Budapest och varit sjuk. Så när jag kom dit möttes jag av värsta leendena av personalen och alla barnen gav mig världens största kramar!!
 
"Var har du varit??", frågade barnen
"Jag har varit hemma", sa jag.
"Aha men vad gör du här nu då?"
"Jag ska hjälpa till med er busungar idag!"
"YES!!"
 
haha :-) känns himla härligt!! Dom är ju mina tottoungar även om dom är rätt högljudda... Fick dessutom världens hög med teckningar, vad ska jag göra med alla?? Tapetsera rummet kanske? Det räcker och blir över liksom haha.
 
Och just det, måste berätta; när jag kom till förskolan imorse (på skolgården) var det första jag hörde en liten unge (inte min avdelning som tur var) som skrek: NÅGON SOM VILL KNULLA?? Alltså... vad får han se för filmer hemma typ?? Och en annan kille frågade mig "Försöker du vara cool eller?" Jag ba: "hahahah va?? Nej. Eller vadå, är jag cool eller?" Så sköna barn asså! (bild från weheartit)

Seg söndag...

...och jag funderar på vad jag ska göra med mitt liv. Skämta bara, jag har det närmsta året redan planerat (om nu allting går enligt planerna vilket jag förmodar att de inte gör...). Jag sitter och letar jobb i London så jag, Sabina och Tanja kan åka iväg över jul och nyår och jobba. Det behövs ju massor med personal till julhandeln (:
 
Sen försöker jag hitta en au pair familj som jag kan stanna hos till april men så jävla svårt är det!! Om jag inte hittar någon au pair familj stannar jag antingen kvar i London och jobbar eller åker på Volontärresa med min bestie Amanda ut i vida världen, typ Karibien, sydafrika, australien, usa eller något annat skoj!
 
I april är det hem till Göteborg som gäller och 100 % fokus på Göteborg Horse Show. Ska vara med i webbgruppen där iår igen och vem vet vad som väntar där iår?? :-)
 
Sedan ska jag försöka fixa praktikplats på ett skivbolag så jag får lite erfarenhet av mitt framtida yrke.
 
Och sedan är det dags för sommarlov och då blir det att koppla av ;) och till hösten väntar antingen jobb eller så börjar jag plugga till music manager i London eller LA.
 
Där hade ni en liten sammanfattning av min plan mohaha. Som sagt så är jag väldigt bra på att drömma och hitta på idéer som inte alltid går i mål, men jag blir glad om bara en av dessa saker funkar i slutändan ;D

Gullig funkybjörn!

Nu har jag kommit hem från dansen, duschat och myser i min One piece samtidigt som jag lyssnar på capital FM. Har varit illamående hela dagen och har ingen aning om vad det kan vara? Gravid? nej jag skojar bara!!!
 
Idag var det barnens dag på båda gymmen och det kryyyyyyyyllade av barn. Visste inte ens att det fanns så många barn? haha skojade igen (jag är rolig jag!). På första gymmet (samma kedja, olika orter) sprang jag på platschefen för första gången och drog på ett härlig leende och sa att om dom någonsin behöver hjälp med nått av de kommande projekten så ring, jag älskar att vara med och hjälpa till! Han var supergo och sprang runt i en kattdräkt in honour of the kids liksom.
 
Sen drog jag vidare till gym nr 2 och förra veckan kom ju aldrig funkybjörnen så jag tänkte lösa det idag. Men när jag kom in där i personalrummet stod en asgullig kille och försökte få på sig björndräkten. Jag ba: Jaaaa ska du vara Björn på mitt pass? Ja, sa han och blev lika glad han. När "björnen" kom in i salen kramade han om alla barnen och sedan gick han fram till mig och gav mig en kram också mwahahaha! :3 Han var med i 10 minuter och efter passet träffade jag på han i personalrummet o han ba: Var du tvungen att hålla kvar mig så länge?? Jag rinner ju av svett!! haha stackarn ;) (Vill bara tillägga att innan och efter passen kopplade jag i telefonen i högtalarna och körde Olly och Bieber på högstaaaaa!)
 
Men nu är det lov för dansen på gymmen i 2 veckor, så ja kanske inte får träffa min björn på ett tag?? Hoppas han jobbar på tisdag, ska på möte på gymmet då ;) Hopplahej, där fick ni en liten insikt om vad som tänks i mitt lilla huvud. Nu ska jag göra lite varm choklad och chilla ännu mer. Fast nu är jag inte sugen längre... Blir det också så för er att ni är sugen på nått och sen typ en minut senare så går det över och ni inte vill ha något alls? Jobbigt, men bra! Kram på er!!

Ny musikvideo!!

Hoppla hej, snubbarna i The Wanted har äntligen släppt musikvideon till den gaaalet bra låten I Found You. Jag rådiggar låten verkligen, och såfort jag hör den på radion (uk-radio) blir det fest i hela huset haha. Ett stort plus att dom har en boxer-vovve i videon, jag har växt upp med sånna. Så himla fina!! Killarna också... Speciellt Sid. Eller Nathan kanske han heter mwahahah. Hade inte sagt nej till att byta plats med bruden i videon. Enjoy!
  

Inga idéer till rubriker anymore...

Idag vaknade jag vid 11 och insåg surt att vikariepoolen inte hade ringt. Det är annars dom som brukar väcka mig på morgonen. Jag som var sugen på att jobba. Men dom visste nog att jag hade stukat handen och ont i halsen så det var väll lika bra att jag stannade hemma och sov, kollade på Ellen, messade med Snabbi och sov lite till. Nu har jag sådär mycket att göra igen, men trots att allt är roligt så orkar jag inte. Får väll börja knarka lite vitaminer och sånt så kanske jag börjar orka? 
 
Här bjuder jag på en konvo mellan mig och ett barn igår;
 
Barn: Man får inte skjuta elefantmammor för då blir elefantbarnen ledsna.
Jag: Ja precis!
Barn: Man måste skjuta barnet först!
Jag: VA? Nej man ska inte skjuta djur!
 
Vem av oss har rätt??

Vegetarian?

Tanken har funnits där i flera flera år men jag har inte orkat göra någonting åt det. Nu kanske jag borde ta och göra något eftersom jag har börjat få dåligt samvete varje gång jag ätit kött, kyckling och fisk det senaste halvåret.
 
"Varför ska du bli vegetarian? Dom slutar ju inte döda djur bara för att du slutar äta!" 
 
Den frågan är ju egentligen värdelös. Jag gör ju vad jag själv vill och blir uppenbarligen inte den enda vegetarianen här i världen, så det måste ju göra Någon skillnad ändå? Jag vill se till att Jag inte bidrar till att djuren har det dåligt. Ellen Degeneres är en stor förebild för mig för hon är ju helt enkelt fantastisk. Hon är dessutom vegan och bryr sig mycket om djur; så om vi låter Ellen fortsätta vara min förebild så tror jag säkert att jag kommer klara detta galant.
 
Jag ska börja utesluta bara kött för att sedann utesluta kyckling och fisk lite senare då jag är lite mer påläst om vad man ska ersätta kosten med så kroppen mår bra och får allt den ska.
 
Någon som har erfarenhet av vegetarism? Kommentera gärna tips och sånt! :)
 

Licensierad danslärare, like a boss!

Min dag? Jo imorse ringde vikariepoolen och jag jobbade på ett dagis här i närheten i 8 h. Det var jättemysigt (bara 15 barn!) och vissa barn är ju bara för underbara. Tyvärr stukade jag handen på något konstigt sätt och har svinont nu. Men jaja jag överlever.
Sen åkte jag vidare till dansen som vanligt på onsdagskvällar :) När jag kommer dit sådär halvt handikappad (stukad hand och fortfarande sjuk) så möts jag av min typ chef som säger att hon ska titta på min lektion. När man är ny instruktör, som jag, så kommer nämligen en av de ansvariga och kollar hur det går under en av ens lektioner och därefter får man respons och så är man licensierad funkykidztränare (om man gör bra ifrån sig dvs)!
 
Lektionen var inte en av de bästa jag haft men det gick la hyvsat. Barnen var lite ofokuserade och omotiverade (Får nog hitta på nått kul som gör att dem blir lite mer på hugget). Efter lektionen möts jag dock av ett stort leende och min boss frågar hur det gick. "Njaa, inte bland de bästa lektionerna jag haft iallafall, men det gick väll okej" svarade jag. "Vad pratar du om? Det gick ju jättebra!! Härlig grupp och allt! Nu blir jag jättestolt" Och så gav hon mig en stor kram! Haha kändes ganska bra tyyyyp :-) Och dessutom fick jag en liten lapp av en tjej i min dansgrupp som såg ut såhär. Någonting måste jag ju göra rätt iallafall? :)))

Min fotohemsida

Tjena Gänget! Jag har jobbat för fullt med min fotohemsida som alldeles strax är klar. Ska bara fixa lite till i Portfolion och även headern som jag inte är helt nöjd med än... Men klicka gärna på bilden nedan och kika runt lite oooch, let me know what you think! Hemsidan har jag haft i några år men jag har liksom helrenoverat den nu. Och säg till om ni vill boka en fotografering, kostar ingenting! :)

Vill du vinna autografer från killarna i 1D?

Min vän Alva har bestämt sig för att tävla ut ett par av sina autografer eftersom hon vill att någon annan ska få glädje utav dem då hon redan har flera stycken. Jag själv är inte med i tävlingen eftersom jag redan har flertalet autografer jag också, men jag tycker att Du ska vara med som sitter hemma utan. Klicka bara på bilden nedan för att komma till tävlingen på Alvas blogg;

Kan man droga sönder låtar?

Isåfall drogar jag sönder den här! Varför hörde jag den för första gången förra veckan? Den kom ju ändå ut i somras. Anyway, har ni inte hört den SÅ TRYCK PÅ PLAY!! Du är fast efter första refrängen. No joke.
 

Girl look at that bodeeehh

Idag har jag åkt runt hela Götet igen. Först dans på ena gymmet och sedan till andra sidan stan för ytterligare ett pass. Som tur var så vikarierade min danshomie Alice på passet innan så vi flummade lite mellan passen mwahah. Hon var även med en liten kortis på mitt pass. Och idag skulle ju funkybjörnen komma och hälsa på. Men vet ni vad? Han kom aldrig!! Blev jättesur för jag hade ju lovat barnen både björn och glass. Whaaaaa!! Så efter passet gick jag ut till repan och sa till dom o dom ba vaaa kom han inte? Bra planering av dom... Så en av de anställda fick ta på sig björndräkten o följa med mig o hälsa på barnen som var kvar. Dom blev glada iallafall. Men jag sa till min snygging på gymmet att han skulle vara björn nästa vecka, och det ska han om han jobbar då ;) hehe. 
 
Efter danserna åkte jag till mormor o morfar. Alltid lika härligt! Det är så man ska tillbringa eftermiddagar. Jag åt sushi (whaaa va gott!!!) och kollade på tv. Och när jag skulle åka hem såg jag hela TRE snygga killar. På en bussresa? Vad har hänt med världen?? Jag brukar inte ens se EN!! Och varje gång något händer utöver att man andas eller blinkar så messar jag och Snabbi om det hahah. Kille nr. 1 hade Abercrombie kläder o luktade Abercrombie. Ja ba whaaaaa snälla gå aldrig av bussen eller så stalkar jag dig hem. Typ.
Vad har mer hänt idag? Jag fick svar från en au pair familj som verkar suuuperhärlig, hoppas det inte är scam som många andra "familjer" är nu för tiden :/ Om inte, Hejdå Sverige! haha :-) Och just det, en tjej frågade om jag kunde ta ett par danspass för henne på måndag. Och jag säger inte nej till att tjäna 200 kr x 2 på en kväll för att shake:a lite på rooompan ;D

Alltså jag förstår inte...

...hur Casall kan göra så galet underbart snygga och fina träningskläder???? Det är precis sånna här träningskläder jag vill ha! Unika, unika, unika!! Priset är inte direkt till min fördel men här kan vi verkligen snacka kvalitet. Jag fick ju byxor och ett linne från Casall av gymmet värda över 1000 kr och alltså... Wow! Tänker liksom aldrig köpa något annat märke på träningskläder; KÄRLEK!! När jag fått min lön ska guldlöpartightsen bli mina (hoppas man får personalrabatt på gymmet!?)!! Här är ett urval av mina favvokläder från Casall, och guld och svart tillsammans... waah!!;

Multitasking

Yooo, sitter o snackar me min älskling Snabbi, har precis kollat på x factor, lyssnar på ny härlig musik, planerar morgondagens danslektioner, skickar iväg lite au pair ansökningar... Asså ja vette fan vad jag ska göra i vår, hjälp mig!! Ska jag åka iväg som au pair eller ska jag stanna hemma och fortsätta jobba på dagis, dansen och Göteborg Horse Show? Whaaaa beslutsångest verkligen!! Men får la först och främst se om något au pair jobb nappar?
 
Och btw, någon som vill följa med till London över nyår? Jag kommer ju få cashflow snart så då måste jag passa på att göra en av de saker jag alltid velat göra; fira nyår i LÖNDÖÖÖN!! :) Sitter redan o kollar på massa hotell och flyg men aj, det är inte så billigt över just nyår... :/

Genialt Justin!


Why does it feel so good but hurt so bad?

Nyyyyyyyyyy hääääääääärlig låt från Mr. Murs, det har ni knappast missat va? Inte jag heller! Jag satt på ett café i Budapest på morgonen då låten hade premiär och blev knappast besviken, Tvärtemot! Jag har tvekat på hur samarbetet mellan Murs och Flo Rida skulle gå ihop, men vet ni vad? Det funkade! Om man tänker efter så har ju Olly jobbat med rappare innan (Rizzle Kicks) och Flo Rida har jobbat med annan musik utöver diskodunk, såsom Cody Simpson. Så... ja! det funkade :-) En nynnvänlig låt som sätter sig på hjärnan. Jag tror definitivt att denna kommer spelas flitigt på radion, för det gör den här hemma iallafall! Synd bara att den låter lite som Maroon 5's Misery 
 

Sjuk sjuk sjuk

Hej, nu är jag hemma från Budapest men jag har åkt på en tråkig jobbig förskylning, så istället för att tjäna pengar så ligger jag hemma och sover. Har ont precis överallt och orkar inte ens lyfta ett mjölkpaket, FY!! Det är också många som jagat mig idag, typ olika dagis, vänner osv. men jag ba whaaaa låt mig sova!!!! Okej, inte riktigt så haha. Men nästa vecka ska jag komma igång och jobba (Och träna!!) igen tänkte jag. 
 
Typ två timmar efter att vi landade igår åkte jag till alla barnen på dansen. Jag försökte hitta någon som kunde hoppa in för mig men det slutade med att jag åkte dit iallafall. Fastän jag var öm i hela kroppen, yr, ont i halsen osv. så ångrar jag det inte såhär efteråt! Man mår så himla bra under och efter ett danspass med de där 19 underbara skitungarna som skrattar åt allt man gör haha. Och dom är riktigt duktiga, och man ser verkligen att de försöker göra sitt bästa. Men igår fick det bli lite extra armhävningar för att några av dem flummade runt i början ;)
 
Tänkte snart lägga upp en massa bilder osv. från Budapest, jag ska bara orka först. Och btw detta ramlade ner i brevlådan idag. Gratis är gott, Tack Pronaxen! :D

Tracklist, Right Place Right Time

Nuuuu är The Tracklist för Olly Murs album ‘Right Place Right Time’ ute! Ska bli så himla kul att höra albumet, ser verkligen fram emot det. Jag är Säker på att killen kommer LEVERERA! Albumet släpps den 26 November så det är ett tag kvar... Men snart får vi ju höra hans nya singel Troublemaker ft. Flo Rida (Fattar fortfarande inte hur det kommer låta med Olly och Flo Rida... Verkligen två helt Olika artister och musikstilar). Låtarna Hey You Beautiful och The One skrev han till och om mig.
 
Army Of Two
Troublemaker Feat. Flo Rida
Loud & Clear
Dear Darlin
Right Place Right Time
Hand On Heart
Hey You Beautiful
Head To Toe
Personal
What A Buzz
Cry Your Heart Out
One Of These Days

Deluxeversionen innehåller även;
Runaway
Sliding Doors
Perfect Night (To Say Goodbye)’
The One
Troublemaker (Live)
Army Of Two (Live)

Puss på dig Ols!!

Budapest på söndag!

Jag har glömt att berätta det men på söndag drar jag och familjen till Budapest i 3 nätter. Pappa fyller 50 och han ville så gärna åka dit, so... vi åker dit! Familjen var ju där i somras och pappi blev verkligen såld på stället. Ända sedan dom kom hem så har han gått här hemma och ba "Budapest hit, Budapest dit...". Det ska vara en chill-resa så jag ska passa på att ta en (eller fler...!) massage, slappna av, njuta och kanske köra lite på gymmet som finns på hotellet. Då kan jag kolla ner på när syrrorna badar mwaha! Och hotellet verkar ju rätt flott så jaaaag klagar inte :-) Ska försöka inte äta 100 croissanter som jag brukar när det är hotellfrukost... Nä men mitt rekord ligger nog på 7 stycken än sålänge tror jag. Kanske borde satsa på massa frukt osv. istället? Får nog bli så ;) ( FIT FIT FIT !!! ) Hoppas vädret blir bra nu också! Men jag förstår inte varför alla säger att jag är ute och reser Hela tiden. Senast jag var utomlands var ju faktiskt för... 4 veckor sedan. Jaja, LWWY! :-)

Musikbomb!!

Anledningen till att Little Mix fick ett eget litet inlägg här innan var för att jag vill att de ska få lite mer uppmärksamhet än alla andra! Men här kommer ytterligare ett gäng med nya fräscha höstlåtar. Först ut är Cher Lloyd (även hon brittisk!) med en superhärlig vänskapslåt. Man blir helt enkelt Glad av att lyssna på den, och den sätter sig redan efter första refrängen.
 
 
Vi fortsätter med lite brittisk musik och lyssnar in nya från Marina & the Diamonds, Ni vet hon I Am Not A Robot-tjejen? Första gången jag hörde låten var jag lite skeptisk men den blir bättre och bättre. Speciellt med de snygga killarna och när hon sjunger "At Least I Think I Do" :-)

 
Och så korsar vi atlanten och lyssnar in en av de största artisterna just nu, nämligen Bruno Mars. Låten är bra men inte en hit så som ex. Marry You, Grenade, Billionare, The Lazy Song... Ja, you know the rest!
 
 
Från en världsstjärna till Tre andra, nämligen David Guetta, Ne-yo och Akon. Lyssna in denna! Känner ni igen bakgrundsmusiken? Lånad från förr va? (90-talet?) ;) Härligt!

 
Och lite till party musik här, men istället för en världsstjärna som Guetta, har vi här vår egen Sverigestjärna Danny och låten är riktigt bra. Den kommer definitivt spelas på dansgolven!



Så, det blev ett gäng med låtar och jag hoppas ni orkar lyssna igenom alla :-) De spelas redan på repeat här hemma och kommer snart göras på radio också.

Nytt från Little Mix

Ni vet det där tjejbandet som vann x factor UK 2011? Här kommer en ny låt från de fyra grymma tjejerna! De vet verkligen hur man levererar! Ska definitivt köpa deras album när det kommer ut. Men sålänge, lyssna här;
 

RSS 2.0