Lite tankar om x factor

Åh herregud, fy fan vad rätt att Isak ska sjunga i finalen nästa vecka!!! Geeez, att han ens hamnade i duell? Alltså driver ni? Och Benny direkt till final? VART GÖMMER SIG HANS FANBASE????
 
Ja tycker inte Isak ska vara i final för att han är söt om ni trodde det? Isak har växt så grymt mycket under de här veckorna vilket man VERKLIGEN märkte den här veckan. Skyfall gjorde han så mycket bättre än sist och man såg verkligen hur han tog för sig. Och när Isak sjöng read all about it i duellen började jag nästan gråta. Så galet rätt låt för honom och han gjorde den sjuuuukt bra. Jag röstade ca 7 gånger för jag tycker verkligen han är begåvad!!
 
Alltså Isak borde faktiskt vinna ärligt talat. En Awa hittar man överallt, slå bara på disney channel liksom. Nej men hon är inte precis något nytt. Bennys röst är inte heller vidare unik och tyvärr tror jag inte Benny skulle komma långt som artist. Men lyssna på Isaks röst. HUR MÅNGA GÅNGER HAR MAN HÖRT EN SÅDAN RÖST? ALDRIG! Nej precis! Så jäkla ballt, och Isak är verkligen sig själv och vågar stå för det. Jag har ju träffat honom också och jag kan säga att han är lika underbar i verkligheten. SÅ RÖSTA NÄSTA VECKA ANNARS CUTTAR JAG OCH ISAK DIG MED VÅRA LUSSEBULLAR!!! Låter som en jäkla fangirl nu men det är jag inte, jag bara stöttar Isak för det förtjänar han! Jag ska fan adoptera Isak!!

We're marching to the future, yeah it's me and you

Jag har lite saker jag måste fixa innan jag drar iväg till älsklingsstaden nästa vecka;
 
- Dansuppvisningar både lördag och söndag
- Skicka in lönepapper osv osv
- Städa rummet
- Rensa iphonen (minnet fullt!)
- Färga håret (har typ 3 meter utväxt)
- BLI FRISK!!
 
Det var några av sakerna. Och så ska jag packa då självklart. Har faktiskt redan börjat lite vilket inte är likt mig, jag packar oftast samma dag eller natten där innan liksom. Jag har skrivit en packlista och shopping/julklappslista och ska börja skriva på en lista med massa roliga saker jag vill göra i London som jag inte gjort innan (ex gå på London zoo, London Dungeon och Winter Wonderland i Hyde Park). Kanske gör ett långt inlägg om allt jag vill göra så får vi se om jag lyckas göra allt jag vill? Måste få med mig Sabina iallafall. Kul att gå på allt själv? Nä!
 
Nu ska jag fixa mackor, engelsk varm choklad och titta på x factaaaah med Ella. GO HONEY BOO BOO ISAK!!! Jag kommer bli ett par kronor fattigare idag för jag ska minsann rösta på min bebbo!
 

We're swwiming in the same direction

Någon mer än jag som ser ut som en ful kille utan smink?? Liksom trött och tom i ansiktet? Och håret i en hästsvans eller trulls på huvvet? Jag känner mig så grymt ful utan smink o fixat hår så jag går gärna med det JÄMT! Jag vill ju åtminstonde se liiite ut som kändisarna på röda mattan. Ex. Marie Serneholt... Så galet vacker!!! Tills...... jag såg henne utan smink. Hon är precis lika ful som jag, gud vad glad jag blev hahah! Och idag såg jag dessa bilder (Antar att ni vet vilka det är men iaf; Cortney Cox, Heidi Klum & JLo).... Alltså dom ser ju inte kloka ut!! Så jag insåg att jag att jag inte är den enda som ser helt fucked up utan smink. Dom flesta gör det. Speciellt kändisar för det är ju dom som har mest smink. Håller ni inte med?? Tack för mig!

Cry your heart out

Tack vare en väldigt motiverande kommentar av Sabina (not) så kände jag att jag behövde blogga. Jag har varit sjuk sen i söndags och herregud vilket h*lvete det har varit!!! Har haft feber, ont i halsen osv osv och det är inte över än. Känner fortfarande av det onda i halsen och anar att det kommer sitta kvar i några dagar. Asså ni skulle sett mig som värst, trodde inte ens att man kunde vara så sjuk????
 
Men vet ni vad? På onsdag är det ju London som gäller!! Någon som missat det? Ska dra dit med Snabbibooi, Ronja, Elin och Tilde. Fyyy va kul vi kommer ha!! Vi bokade och betalade våran lägenhet häromdagen och det var inte kul när det stod - 11,000 på kontot sen... Haha men vi kommer bo vid Canary Wharf, ganska exakt faktiskt (ett av mina favvoställen). Mitt i det där härliga coola moderniserade området vid Themsen med de coola skyskraporna och den där spårvagnen som kör sig själv! Japp ni hörde rätt, jag trodde jag var med i Harry Potter eller nått när jag åkte den. Trodde även jag skulle dö... 
 
Vi kommer stanna i London 8 nätter och jag tror vi överlever i vår balla fyrstjärniga tvåsovrumslägenhet som ligger precis vid vattnet, har gym och swimingpool! Woop Woop, NU TAGGAR VI! (ska bara fixa fram lite mer pengar för jag kommer shoppa sönder heheh)

Häst på G!?

Okej jag har ändrat mig; jag och min bestie Amanda ska hyra häst!! Kul va?? Om vi nu hittar någon... Jag saknar ridningen grymt mycket; vissa dagar mer och andra mindre. Har inte ridit regelbundet sedan i våras/somras skulle jag tro. Jag har haft flera hästar att rida men liksom medryttarhäst är absolut inte samma sak som att ha egen häst. Och om man har provat på att ha egen häst så finns det ju inget sug på att hjälpa till med någon annans häst tyvärr. Så jag håller på att kolla runt efter hästar samt boxplats. Dock vill jag bara stå på stallet jag alltid ridit på, eventuellt det som ligger 100 meter från huset haha!
 

Right Place Right Time!!

HEJ JAG DÖR, TITTA VAD JAG PRECIS HITTADE PÅ SPOTIFY JAG HADE INGEN FAKKING ANING, HUR LÄNGE HAR ALBUMET LEGAT UTE??? 1 DYGN? 2 DYGN??? WHAAAAAAAAAAA! Okej jag ska sluta hypa sönder och fokusera på hans underbara musik mwahahaha! Älskar första låten men har ju bara kommit till nr 4 än så länge haha! Det är såhär man ska spendera lördagkvällar; VARDAGSLYX! Puss och kram!

Cause' I know you won't be mine tonight

Imorse var jag hos tandläkaren och jag gillar faktiskt att gå dit! Jag älskar när folk pysslar om mig; massage, fixar håret etc. och gräva i munnen är inget undantag! Gräddet på moset är självklart bananlacken som dom lägger på i slutet mwhaha mumma! Tandläkaren sa att allt såg jättefint men att jag ska börja skölja med flour eftersom jag går på medicin med en biverkning som gör att munnen torkas ut. Och nu sitter jag och gräver i munnen med min tandtrådsborste för jag ska ha fräsha(re) tänder!
 
Alldeles nyss insåg jag att det bara är TVÅ veckor kvar till London!! Whaaa! Kommer ha så galet kul med Snabbi, Elin och Ronja (PARTEEEEH)!! :) Men det är fortfarande två veckor kvar och under den tiden ska jag jobba jobba jobba. Imorgon börjar jag 07.30.

I knew you were trouble when you walked in

Så gaaalet bra låt!! Går på re-re-re-repeat här hemma. Älskar den!!

 

Min gulliga honey boo boo!

På scenen i fredags passade jag på att ta tag i Isak (mest för att göra alla andra avundsjuka, haha nej men jo fast nä men egentligen ja). Jag bad honom fixa en grej åt mig och sen tog vi en bild tillsammans. Han är världens gulligaste unge, åååh vad jag vill ha honom som lillebror. Helt underbar. Vi snackade lite och han kollade på mig jättemycket, till och med efter hela x factor skiten när vi var ute. Han gick förbi oss och jag drog med Sabina och ba; Isak, kan min kompis få en bild med dig? Och som sagt så kollade han jättemycket. Han kanske kände igen mig från nått? Båda är ju trots allt från GÖTET! Ska se om jag kan hitta honom imorgon innan jag åker hem till götet och tjöta lite till! Ska fråga om han vill bli min lilla honey boo boo lillebror :))) såååå söööööt!!! Om inte han går till final så vet jag inte vad jag gör!

Hahah underbart!!!

Haha mina goa killar! Liam juckar mest medan Louis verkligen går all in på dancemovesen! Och Zayns röst behöver vi inte ens prata om :))


Woho jag är med på TV!

Först var jag tvungen att gå bakom Olly för att stå på ett bra ställe så jag kunde få bra bilder. Om ni kollar på xtra factor på tv4 play så går jag förbi vid 13:56, Like a boss! 
Och sen står jag och pratar med Ollys manager Mark och Nina på sony music i bakgrunden när Andreas intervjuas. Detta kan ni se vid 23:08. Och det var faktiskt Mark som kom fram och börja prata med mig haha, superkul! Så jäkla skön snubbe alltså.

Tre Ollybilder från x factor


Gårdagen på x factaaah

Någon dag efter att jag fick reda på att min man Olleeehh skulle gästa Svenska x factor mailade jag pressansvarig på tv4 och förklarade min relation till Olly och frågade om jag möjligtvis kunde få hänga med alla coola fotografer på scenen (indirekt!)... Jag fick ett svar i typ tisdags och han sa att jag var välkommen! Jag gav ifrån mig ett glädjetjut och ringde Sabina; JAG SKA TILL STOCKHOLM!
 
Just nu har jag inga pengar eftersom min lön kommer i slutet av månaden så det var ett ganska jobbigt beslut att ta om jag skulle dra mig upp till el stockholmo eller inte för att se min man. Och om jag väl skulle vara på plats i arenan ville jag ju ha asbra platser annars kunde det nästan kvitta för att jag har träffat och sett han så många gånger (låter knäppt men ändå, tyck vad ni vill). Men anyway, när jag fick beskedet att jag skulle få presspass och komma nära artisterna var det inget snack om saken, Jag Skulle Åka!
 
På kvällen utanför annexet hängde jag med mina älskade ungar Snabbi, Issa, Sassa, Felle, Alice, Frida, Amanda m.fl. Har saknat dom så himla mycket. Jag är verkligen lycklig och glömmer allt annat när jag är med mina älsklingar. När vi stod utanför och hängde gick Mark (Ollys älskade underbara tourmanager) förbi och jag ropade MARK och vinkade glatt. Han blev jätteglad och frågade hur det var med oss, att det var kul att se oss igen och så kallade han oss för Swedish troublemakers. Sedan i somras har Mark kallat oss i vårt crew för "trouble" vilket då han egentligen menar motsatsen, för lugnare fans har han nog inte stött på haha :) Så lite ironi där!
 
Sen gick vi in och jag fixade allt. Jag fick hänga i VIP-delen och fick gratis garderob m.m. --> Loving Life! Haha nä men det känns ju extra gött ;) Jag träffade pressansvarig och han berättade lite vad som gäller. Under showen började jag även prata med två killar (kallar dom för mini-Isak) som också fotade och liverapporterade för någon radioshow. Dom var liksom 13 och 16, swag! Anywaay, dom var asgoa och vi hade kul! (iallafall jag?) :)
 
När Olly gick på scenen skrek jag som en apa för man måste ju få honom känna sig välkommen haha! Men jag fokuserade mest på att fota än att kolla på hans framträdanden (anledningen till att jag var där). Håller på att fixa bilderna på min sistaahs macka (mac) så ni ska få se dom; förmodlingen kommer några upp innan jag lägger mig ikväll, tillsammans med mitt möte med Olleeeh (japp han kände igen mig och jag möttes av många avundsjuka blickar deån alla nedanför scenen heheh)

Amandas nya crush!

Amanda har fått en ny crush så hon passade på att visa mig på hennes coola mackor (mac-datorer). Som sagt, jag brukar inte gilla covers men här har ni en riktigt bra! Jag trodde krullet var typ 14 men han var visst 17 (ops!). Have a listen guys!


RSS 2.0