Mashup med 68 av årets största låtar

Alltså måste dela med mig av denna geniala mashup. Älskar sånna här, speciellt om dom är bra ;) Mina favoritdelar måste vara Applause som mashas med Clarity och sen Harlem Shake tillsammans med Come and Get It direkt efter. Även delen strax därefter när Timber mixas in. Vad tycker ni var bäst?
 
 

Christmas Eve

Efter all julhets så är dagen äntligen kommen. Just nu sitter jag och varvar ner tillsammans med Michael Bublé efter en ändå ganska så händelserik dag. Imorse klockan 7 var jag i stallet med alla andra där och åt julfrukost i stallgången. Därefter passade jag på att mysa med min lilla ren och ge henne massor med pepparkakor som hon tydligen älskar. 
Sedan passade jag på att sova lite innan vi åt jullunch tillsammans med familjen och mormor. Därefter Kalle Anka såklart och sedan paketöppning. Det är så himla roligt att se andra öppna sina paket. Nu när man blir lite äldre så spelar ens egna julklappar inte lika stor roll. Jag förväntar mig aldrig att jag ska få något liksom, men jag gick ju inte tomhänt upp på rummet ändå eftersom jag har så snälla föräldrar!!
Jag fick lite saker som:

- Presentkort på Spotify och Ticnet à 600 kr & 700 kr 
- X antal pund eftersom vi ska till London i mars
- En Tempurkudde av min syster, sååå efterlängtad! 
- Lite mer pengar från föräldrarna och min gudmor

Vill inte blanda in exakta summor då det egentligen bara rör mig själv. Dock måste jag säga att det var waay över mina förväntningar! Fick även ett Yankee candle från andra syrran som luktar rena drömmen! Var även tvungen att ta kort på min finaste hemmagjorda julgranskula, inspirerad av min pålle plutt Aira :-)
Nu tänkte jag jobba lite med Olly Murs Sweden och sedan skriva mina tävlingsbidrag till Sony Musics och Live Nations sista tävlingar i deras otroliga julkalendrar, önska mig lycka till! Har ni haft en mysig julafton? God Jul på er!!

Sneak peak på Årsresumén 2013!

Jag tänkte koka ihop en såndär fin årsresumé igen i fyra delar om vad som hänt under året. Det har hänt så himla mycket, måste nog säga att detta varit Bästa året någonsin. Någonsin. Och det vill jag självklart dela med mig av. Stay tuned så dyker den upp titt som tätt i mellandagarna.
 

Klappat och klart

Idag var jag och minsta syrran inne i stan och inhandlade de sista julklapparna, sådär lagom i sista minuten. Ganska nöjd måste jag säga, speciellt över den till mamma och pappa längst till vänster. Berättar sen vad det var i för den kommer ni nog få se mycket av hehe.. Tur att man fick lön idag alltså. Själv har jag inte önskat mig mycket förutom presentkort på ticnet så jag och Evelinafina kan göra 2014 the bestest!! Har ju önskat mig Olly också men vet inte om jag kommer få honom tyvärr..

He's bringing sexy back!

Heeela december från dag numero 1 så har jag och min fina Evelina kämpat som as för att iallafall kamma hem något pris i Live Nations och Sony Musics årliga fantastiska julkalendrar. Igår ville väll även Globen sprida lite julglädje och la ut en tävling där man kunde vinna 2 biljetter till the one and only Justin Timberlake. Jag och Evelina var självklart med då Justin utan tvekan är en av våra favoritartister. Och vet ni vad, imorse vaknade jag till detta... Ni vet när man är sådär nyvaken så fattar man ingenting och självklart började tårarna spruta också! Jag ringde Evelina på direkten och skrek att VI HADE VUNNIT!! Hur sjukt? 
"Varför köper du inte bara biljetter" kanske ni undrar, Jo jag har ju häst och hon ÄTER verkligen upp alla mina pengar. Dessutom finns det såå många konserter jag vill gå på och jag kan ju inte direkt trolla fram dom pengarna. Så ni förstår att jag är glad va?? Åååh, En PERFEKT julklapp till moi and my bestie!

We got the spark

Vet ni vad? Jag hade tänkt starta upp bloggen, sakta men säkert, igen. Bloggsuget kommer och går men tiden och viljan har inte riktigt funnits sen jag skrev mitt senaste inlägg här på bloggen. Jag behöver skriva av mig någonstans. Prata med någon. Dela med mig av erfarenheter, tips och främt motivera och hjälpa andra vilket jag Brinner för. Och hur går det egentligen med mina framtidsplaner? Let's do this. Själva idén med bloggen är fortfarande lite lullig men jag jobbar på det.

RSS 2.0