Cry your heart out

Tack vare en väldigt motiverande kommentar av Sabina (not) så kände jag att jag behövde blogga. Jag har varit sjuk sen i söndags och herregud vilket h*lvete det har varit!!! Har haft feber, ont i halsen osv osv och det är inte över än. Känner fortfarande av det onda i halsen och anar att det kommer sitta kvar i några dagar. Asså ni skulle sett mig som värst, trodde inte ens att man kunde vara så sjuk????
 
Men vet ni vad? På onsdag är det ju London som gäller!! Någon som missat det? Ska dra dit med Snabbibooi, Ronja, Elin och Tilde. Fyyy va kul vi kommer ha!! Vi bokade och betalade våran lägenhet häromdagen och det var inte kul när det stod - 11,000 på kontot sen... Haha men vi kommer bo vid Canary Wharf, ganska exakt faktiskt (ett av mina favvoställen). Mitt i det där härliga coola moderniserade området vid Themsen med de coola skyskraporna och den där spårvagnen som kör sig själv! Japp ni hörde rätt, jag trodde jag var med i Harry Potter eller nått när jag åkte den. Trodde även jag skulle dö... 
 
Vi kommer stanna i London 8 nätter och jag tror vi överlever i vår balla fyrstjärniga tvåsovrumslägenhet som ligger precis vid vattnet, har gym och swimingpool! Woop Woop, NU TAGGAR VI! (ska bara fixa fram lite mer pengar för jag kommer shoppa sönder heheh)HAHA! BRA BLOGGAT BROR!

2012-11-30 // 23:26:18

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Din blogg/hemsida:


Kommentar: