Absolut Torr!

Hej mina fina läsare. Just nu har jag supermycket att göra med studenten, det är därför jag inte bloggar. Och yes min student är på TORSDAG!! Äntligen!! Asså shit!! Jaja nu till saken...

Jag och min underbara vän Tanja är med i en tävling där man kan vinna en resa till Los Angeles. Jag bara undrar om ni vill rösta på vår reklamfilm på länken nedan? :-) Det är dock inte den som får flest likes som vinner men vi vill ju ändå visa att vår reklamfilm är bäst, ellerhur? Just nu har vår film flest likes av alla! :)) Kram på er!

http://absoluttorr.herokuapp.com/tavlingsbidrag/100002777062938?external

Vårt kära grannland Danmark

Igår var jag i Danmark med min kompis Emma och hennes föräldrar. Vi tog Stenaline över till Fredrikshavn och tillbringade dagen där. När vi åt frukost var det en kille som kom och delade ut bröd som Emma tyckte var jättesöt. Dock pratade han som en liten tjej så där sjönk intresset lite haha! Som tur var jobbade han på både dit och hemvägen och seriöst, han var överallt hela tiden!! Jag brast ut i skratt varje gång gång vi såg honom och retade Emma lite... Dessutom var vi med i sprit och godislotteriet! Emma vann en stor j*vla Absolut vodka flaska och vin hahaha! Jag vann en liten cider/vin sak och det roliga är ju att varken jag eller Emma dricker. Men flaskorna var fina så dom får pryda hyllan här hemma. Och så vann vi lite godis också!

Väl i Danmark gick vi runt lite i stan och åt på ett Amerikanskt ställe. Jag åt revben vilket var muuums :-) Inne på en affär som heter Føtex köpte jag världens gulligaste spetströja. Ser fram emot att ha den över någon fin klänning när solen kommer fram och då kan ni få se en bild också :-)
føtex

Sedan åkte vi till "Palmestranden" och den var hur fin som helst! Kändes som att vi var utomlands (Det var vi, men ah ni fattar) och vi tog massor med kort. Sedan fick jag idén att sätta mig på stammen på Palmen (går inte att förklara) men då fick jag världens vassaste grej in i nedre delen av ryggen. AAAAAAAAAJ skrek jag och bara flög upp... Var tvungen att dra ut Palmbiten ur ryggen vilket kändes väldigt mysigt... Ont gjorde det! (Typiskt mig...)

Strax innan båten gick, åkte vi till en spritaffär (nej jag skulle inte ha nått!) och herregud, där inne jobbade typ världens gulligaste kille. Tro mig, jag är väldigt kräsen när det gäller killar men han var lixom... wow! Jag gillar inte danskar heller men här blev det ett undantag... När vi var vid kassan gav killen mig världens leende och jag log tillbaka. Sen kom min kompis mamma på att hon skulle köpa vin så hon sa att hon bara skulle gå in en snabbis igen och då följde jag med hehe... I kassan gav vi varann världens leende igen men inget mer... Asså haha skulle han gett mitt nummer eller nått men jag var alldeles för feg! Attans också, men jag får väll åka tillbaka snart då :-)

Och imorgon ska vi till Ullared. Mamma vill åka 06.30!!! Är hon galen?? Jaja, det kommer vara värt det. Kram på er allihopa!

Ny blogg och allt det där!

Ja, jag har nu bytt blogg. Personligen hatar jag när folk gör detsamma men asså... Nu var jag änna tvungen. Jag fick bloggnamnet Thilda.blogg.se och hur kan jag tacka nej till det? Ni har förmodligen hittat hit från min andra blogg gottobeyou.blogg.se och jag hoppas ni fortsätter följa mig lika flitigt här :)

Och ah... Designen är under uppbyggdnad för den ser ju sådär ut just nu och jag håller även på att flytta över alla mina inlägg hit (blogg.se har tyvärr ingen sån överföringsfunktion än). Men jag ska fixa det, jag lovar! Ni får mer än gärna kommentera vad ni gillar och ogillar med designen än så länge.

Här får ni en liten bild på mig och underbara Ed Sheeran som vi inte sett på ett tag nu :)) Gillar ni att bilderna blir stora och härliga nu? Kram på er!

Danmark imorgon

Imorgon åker jag till Danmark över dagen med min fina vän Emma :) Vi får väll hoppas att vi inte blir sjösjuka om det ska blåsa som idag... Självklart tar jag med mig kameran så ni får se allt vi gjorde. Eller allt kanske är att ta i...? ;)

Här får ni två fina bilder från en av många gånger jag vart i Danmark :) Snyggt va... Detta var alltså 2009... Och eh, mitt hår var inte så vackert x) men ja gillar båda bilderna fett mycket!

Plugg Plugg Plugg

Tjabba tjena, nu har jag inte bloggat på ett par dagar men anyway, igår blev jag äntligen klar med mitt historiaarbete! sååå himla skönt! bara 1622376 saker kvar nu då... Fattar ni eller, bara TVÅ veckor kvar tills min student!! EXAKT 2 veckor! Torsdagen den 31 maj! Då jävlar!! Kanske borde köpa en studentklänning snart...? hmm...

Snart kommer min fina vän Aida hit! Hon ska hjälpa mig med mitt bajsfysikprov som jag ska ha på måndag och sen för att belöna oss ska vi äta marabou, dricka päroncider och kolla på HUNGER GAMES! yessss buddie! bästa filmen ever. Och Aida har inte sett den... weird!

Vi hörs :)


Tråkiga torsdag

Galet hur mycket det regnade idag! Och när jag skulle hem från sjukhuset så slutade elen för spårvagnarna fungerade så jag fick gå en bit i ösregnet... kul! Aja finns värre saker :) Anyway, Igår så lanserades Justin's parfym Someday i Sverige och jag och min goa vän Aida var på Åhléns och tog en fin liten bild på Justin, check it out haha (Ni får ursäkta mitt fulfejs och mina stövlar hahaha);


Och idag för exakt 11 månader sedan träffade jag en av mina bästa vänner Evelina! Jag älskar henne och det är gaaalet ändå hur vi bara kunde träffas på gatan sådär i samband med stalkandet av 1D och bli såhär bra kompisar. Så grymt glad och lycklig att jag har henne vid min sida här i livet. Och det kommer bli många fler år. Älskar dig Ewe :)<3 Här bjuder jag på en fin bild på oss och Beckis från le London resa! Becka är faktiskt inte så kort egentligen... bara nästan. Enjoy;


Och som en liten krydda på torsdagskvällen får ni här en grymt bra cover... Vänta va? en bra cover? Ni som känner mig vet att jag aldrig gillar covers men denna är gryyyymt bra och det var min man Olly Murs som tipsade mig om den;


GRATTIS SVAMPEN!!

Nu blev det ett lite sista minuten inlägg här men det måste göras innan imorgon! (2 minuters marginal hahah) Min älskade och sjuukt underbara vän Amanda fyller år idag <3 Till henne vill jag säga ett stort mega grattis eftersom hon är en av mina absolut bästa vänner! Såhär ser min lille unge ut:


Vi har inte kännt varandra så länge men det känns fan som att vi har vart kompisar hela livet. It started out with twittaaaah! Och i sommras träffades vi i samband med One Direction dåh vaaa! Den tredje bilden är nog från första gången vi träffades om jag inte minns helt fel.

Manda bor i Stockholm o ja i Göteborg vilket är rätt hemskt... Önskar att jag kunde springa hem till henne varje dag! Hon är den absolut roligaste personen jag vet, nooo joke!! Hon får mig att skratta som ingen annan, nu ska bara veta! Och hon är heeelt galen! Hon kommer på massa skumma saker hela tiden! Här e några saker mellan mig o Amanda:

- Jag kallar henne svampen för att hon skickade en video till mig där hon hade en mössa som liknade en svamp.
- Jag kommer aldrig sluta påminna henne om när hon gjorde en kullerbytta bakåt i hennes twitcam när hon skulle vaxa benen...
- Tacos är våran grej!
- Hon slår alltid mig när jag säger "ha?"
- Hon ville filma mig när jag åt subway en gång och sa "jag har aldrig sett en göteborgare äta förut"
- Jag älskar hennes mamma för hon är så jävla skön! (hade inte direkt med amanda att gö men ändå)

aah det var några saker :)) Jag älskar henne grymt mycket och ah.. hon är fan bäst! och vet ni vad? hon kommer på min student om en månad! så sjuuukt galet snällt!

Grattis Amanda, jag älskar dig och snart ses vi!!! :))<3 I MISS YOU!!

Grannar och vita skor

Igårkväll var jag hemma hos min granne Emma. Vi brukade umgås i princip varje dag förr men nu har vi lixom inte umgåtts på flera år, vet dock inte varför. Men igår iallafall så gick jag hem till henne och vi satt o tittade på film... Nä men vi försökte. Vi pratade istället. Gissa om vi hade mycket att prata om. Jag tror minsann vi satt och pratade konstant mellan 19.00-01.00 haha! Skönt när man har en kompis som bor så nära. Det tar lixom en minut att gå hem haha! Här e jag och Emmas hund! :)


Och på tal om... ingenting! Titta vilka grymt snygga skor jag hittade på internet idag!!! Kommer vara perfekt i sommar så jag tror faktiskt jag ska köpa dem. Jag säger dock inte vart eftersom det var outlet och ni kanske hinner köpa slut alla innan jag? haha!


Och dessa ska vi inte ens prata om... I'm in looooooooooooove!

Dieter och VG i betyg!

Tjo! Idag mailade min idrottslärare mig och sa att han sätter ett VG i slutbetyg på mig! WOHOOO! Jag har nämligen legat efter med idrotten och detta var sista uppgiften jag behövde göra. Och om jag fick VG på denna skulle jag få VG i slutbetyg (annars G). Så jag e lite glad nu :)) Men jag kämpar vidare med alla andra uppgifter som måste göras innan studenten. 28 dagar kvar.

Ah och arbetet handlade om hälsa och var en jämförelse mellan 4 olika dieter :) Om ni vill läsa arbetet och få lite tips (och kunskap) så kommentera här nedan så skickar jag arbetet! :) Glöm inte att skriva eran epost haha!

Här får ni en liten sommarbild (tagen i februari mohaha) eftersom det börjar bli sommar nu :)


Wohooooo!

Okej denna dagen har varit... jobbig. Jag har åkt fram och tillbaka över hela Göteborg (fråga inte vad jag gjort) och jag kom hem vid sju-tiden. Hur som helst, jag redovisade min Ollyblogg på webbdesignen idag (bara för läraren haha) och jag fick MVG på den! :) Yes, vi hade en uppgift att göra en hemsida soooo, ja gjorde Ollybloggen. Klicka på bilden nedan för att komma till den:


Imorgon är jag ledig och då ska jag sooooooooooooova. Ååh vad jag älskar att sova till klockan 12 :) Ska nog passa på att städa rummet och skriva klart den där h*lvetes j*vla årsredovisningen(!!!!!!!!) också. Jag kämpar på. 29 dagar kvar. Nu ska jag skicka iväg ett fint litet paket till mina gulliga bävrar i Kalmar (Isabelle och Sabina). Tyvärr kan jag inte säga vad det är för det är myyyycket hemligt. Okej, fråga inte ens varför jag nämnde det i första hand. Jaja, ha det bra allesammans!

Dagens outfit... hahahhaha

Tjaa, ni ville ju ha "dagens outfit" och lixom... Jag är inte den mest modeinspirerade tjejen här på jorden så jag brukar klä mig i ett par jeans (med stora hål mellan benen hahahah) och min goa Jack Wills tröja! Jag hade faktiskt lagt fram dom kläderna meeeeeen imorse var det bajsvarmt så inte en chans att jag skulle begå självmord genom att svettas ihjäl, vilket jag förövrigt ofta gör. Så det slutade såhär... Ah och seriösare bilder får ni inte för någon modell är jag inte. Och ni kan ignorera extrafettet där, där och där. och där.



Det är en klänning med en tröja över om ni inte såg det :) Haha jag antar att ni inte ens vill veta vart kläderna kommer ifrån! xD Jaja, jag försökte iallafall :) Ha det bäst och glöm inte att kommentera, jag älskar att få kommentarer (helst snälla.....) :))

Allvarligt talat!

Jag har fått lite kommentarer om mitt inlägg "Long time no see" som ser ut såhär:
"Tycker att ni gör det bra allt ! :3 Fast tycker inte att det här är helt rätt... "Just nu har jag lagt One Direction på hyllan och fokuserar bara på Olly.", heh" och "Just nu har jag lagt One Direction på hyllan och fokuserar bara på Olly.", heh. "Det där med att 'lägga One Direction på hyllan', ska du bara sluta älska dem eller?"
Jag har fått lite kommentarer om mitt inlägg "Long time no see" som ser ut såhär:

1. Tycker att ni gör det bra allt ! :3 Fast tycker inte att det här är helt rätt... "Just nu har jag lagt One Direction på hyllan och fokuserar bara på Olly.", heh.
2Det där med att 'lägga One Direction på hyllan', ska du bara sluta älska dem eller?

Alltså jag menade lixom inte att jag skulle bränna upp allt som har med 1D att göra om ni trodde det? Jag vet inte hur ni visar ert stöd för killarna men jag brukade iallafall sitta och "stalka" bloggar, twitter o blablabla för att hålla mig uppdaterad om ALLT dem gör. Dessutom köper jag självklart deras skivor, böcker, tidningar... you name it! Och nyligen klickade jag hem deras tour dvd! Och ska jag göra detsamma med Olly nu så blir det lite för mycket med två olika att lägga ner tid på. Och jag har insett att det spelar ingen roll om jag vet att 1D var ute och åt igår eller om dem har tweetat nått. Ni fattar va? Jag lyssnar fortfarande på deras musik, om ni bara visste. Men det är musiken som spelar roll just nu. Och nu lägger jag vikten på Olly eftersom jag och mina kompisar har tagit på oss ansvaret att driva en blogg, facebook samt twitter om honom. Då hinner jag inte stalka One Direction också, vilket jag för övrigt inte känner något behov av. Låt killarna göra vad dem vill! Allt jag behöver veta om killarna kommer dem lägga upp på sin facebooksida. Och sluta älska killarna kommer jag aldrig göra. Det kan man inte bara göra sådär! Jag har kämpat galet mycket för att få träffa killarna osv. och det skulle man ju aldrig göra om man verkligen inte älskade dom?

Och se det såhär. Först var det Justin Bieber som gällde för mig men sen kom One Direction och då låg jag lågt på "Bieber-fronten" för att fokusera på 1D till 100 %! Men gud vad jag älskar Bieber fortfarande! Och nu råkar nykomlingen vara Olly den här gången. Jag gillar nya artister. Det blir så spännande att följa dem i deras utveckling! Inte för att Olly är "ny" men han är ny för oss i Sverige. Jag har dock lyssnat på honom i över ett halvår redan (tack vare 1D!!!) men har först nu börjat supporta honom mer osv.

Och ah på detta har jag ju min kära älskade (ironi) skola också. Jag tar studenten om 30 dagar och jag kämpar för att klara det vilket för övrigt inte är säkert att jag gör. I sommar kanske jag blir en galen fangirl igen och lägger ner ALL min tid på dessa artister, vem vet? Men just nu tar skolan väääääääääääldigt mycket energi så en artist räcker för mig!

Så, där har ni min korta lilla förklaring! Förlåt om det blev lite tyket men jag vill bara att ni ska förstå. Okej, bra :) Ha det gött!


RSS 2.0