Here you go Snabbi!

Japp, bara för att min #1 stalker Sabina vill att jag uppdaterar min blogg så gör jag la det dååå! I söndags kväll var jag på date mwahahh :3 det trodde ni aldrig va? Joho det är sant! Han var suuupergullig! Det va min kompis som fixade det haha! Vi ska ses imon igen så vi får se vart det leder :) efter dejteeen åkte ja in till stan för att leka uteliggare med Tanja. Varför det? Jo för att vi ville ha Meet & Greet biljetter till the biebs! Men trots att vi stod först i kön fanns det inga kvar. Så det fick bli Diamond VIP eller va dom hette som innebar golden circle o lite roliga VIP saker! :) ska bli galet kul!! Ja tänker gö ett inlägg imon om vad som hände den natten för det är en låååång historia. Jag kom hem i måndags kl 11 på morgonen och deckade direkt! Sen vaknade jag på tisdagen kl 10! Hahah galet hur mycket jag sov! Dygna är inte min grej asså :p men sååå värt för den natten kommer jag sent glömma haha! Kram!


Dygna vafaaan

Sitter o chillar på avenyn lite sådär tidigt på morgonen ba. Har köat sen tolv inatt och ja, jag SKA ha Meet&Greet till The Biebs! Punkt slut. Vi har haft galet kul inatt och fått gratis mat, öl, kläder... HAHA!! Berättar mer när ja kommer hem. Vem orkar skriva nu när man e halvdöd? Skriver sen hur allt går. Förhoppningsvis går jag hem med en gyllene biljett i handen! Yolo, men vafan asså dygna e inte riktigt min grej men Allt för Justin!! Gonatt, eller gomorron! Här e två av våra nya söta kompisar (:


Tagga OS!!

Yoyoyo! Nu taggar jag inför den efterlängtade OS invigningen!! Och självaste Rolf-Göran Bengtsson ska bära den svenska fanan! Det finns ingen som förtjänar det mer än fina Roffe. Han är sån sjukt bra ryttare och jaaaag har träffat honom mwahah!! Anyway, idag har jag... Sovit, kollat på Ellen och The Kardashians och varit ute på promenad. Allt som vanligt då asså! Men idag har jag varit lite deppig och min kompis fick höra på alla ordspyor som kom ur min mun. Men denna goa maten gjorde det lite bättre iaf. Och förhoppningsvis blir jag på ännu bättre humör av OS invigningen! Kram :)


Snel hund

Just nu tar jag hand om min "sköthund" och bor i hans lägenhet medan ägarna är på semester. Vi var ute och gick 1,5 h imorse och 30 min senare på kvällen (vi sprang mycket och kastade pinnar, så jag var helt genomsvett efteråt haha). Allt för att hunden ska bli trött!! Nu har jag också skickat in typ 1000 jobbansökningar (nä men nästan) så hoppas nån hör av sig ;) Jag köpte även naturgodis idag för jag ääälskar det! Ja, det stämmer! Man ska inte vara alldeles för hård mot sig själv, då brukar det aldrig gå bra. Så nu unnade jag mig det här, och vet ni vad? Det var värt det! Puss o kram!


Svar på kommentar

"Varför ska du gå ner till just när Olly är här?" Jodu det ska jag berätta! Det är inte för Olly jag ska gå ned i vikt, det är för mig själv såklart. Men för att orka ta sig igenom en lång resa behövs delmål. Och mitt andra delmål (har klarat mitt första) är att gå ner till en specifik vikt tills Olly kommer, den 9 augusti. Det är mycket lättare om man sätter en händelse som mål, och inte bara ett "datum". Då stärks motivationen ytterligare. Förstår ni? :) Prova själva!


Lady Antebellum

Igår var ju jag och Tanja på Trädgår'n och såg Lady Antebellum. Jag måste säga att det var lite skillnad från att se ex. One Direction. Här stod alla lugnt och sansat i kö och dom första kom la någon timma innan insläpp. När dom väl släppte in chillade alla på det och köpte lite dricka och sånt. Jag o Tanja sprang på toa men hann ändå hamna i princip längst fram. Det var sånn skön stämmning och det var några som hade cowboyhattar på sig haha! Bandet gav en underbar show och även om vi inte hade hört alla låtar drogs både jag och Tanja med! Sångaren Charlie i bandet var riktigt rolig! Det blev många skratt under kvällen och han sprang t.o.m ut i publiken haha! Riktigt härlig kväll asså!! :)


Konsert imon!! :)

Fett kul, jag fick ett mail för några timmar sedan och det stod att jag hade vunnit två biljetter till Lady Antebellums spelning på trädgår'n imon :DD Biljetterna är ju värda 635 kr styck :o vilken tur jag har :D Det är 18 års gräns så Tanja var den första jag tänkte på och lyckligt nog var hon ledig imon! Kommer bli grymt kul!! Ha det bäst, hörs imon :)


Akvariumet!

Det var en som frågade hur akvariet blev tillslut. Det är inte riktigt klart än men vi ska avvakta ett tag och se så att svartalgerna inte kommer tillbaka. Men här har ni en (ganska dålig) bild på hur det ser ut nu :)


Payback is a bitch! ;)

Igår var våra grannar här o umgicks med våra föräldrar på vår uteplats precis nedanför mitt fönster, och dom var inte liiiite högljuda... Och typ halv två kommer en till granne med hennes megahund (Grand Danois) Scooby Doo som börjar skälla, och tror ni inte våran hund blir G A L E N ???? Hon sprang runt i hela huset o skällde o höll på. Men tillslut fick jag nog och kastade ut hunden till mina föräldrar o gick o la mig med öronproppar. Okej det var lördag men ändå... Kunde dom inte hängt på nån pub istället typ? Så imorse, eller ah klockan var runt halv ett, så låg mamma fortfarande o sov... Så jag o min syster Amanda sprang in i hennes rum och började hoppa och skrika VAKNAAAAAA och så drog vi i hennes täcke! Ahahhah hon såg heeeelt lost ut asså xD det var riktigt kul! Payback is a bitch! xoxo


Iphone Reparation!

I måndags var jag och fixade min iphone hos Iphone Reparation på linnégatan i Göteborg. Min låsknapp har varit sönder sen februari men jag har inte haft pengar (inte nu heller men jag kände att jag behövde fixa den!!). Fet irriterande att inte kunna låsa, printscreena eller stänga av sin telefon. Men NU är det fixat vilket jag är superglad för. Det kostade egentligen 599 kr men jag fick 10 % eftersom jag lovade att blogga om det. Han (gulliga) killen i kassan sa att det bara gällde i Stockholm men jag kunde få rabatt ändå, snällt ellerhur? Snabbt gick det också och jag är supernöjd! Rekommenderar verkligen det stället och det finns i Gbg, Sthlm och Malmö! Kolla in http://www.iphonereparation.se/ ! Men jag hoppas att ni är rädda om era telefoner som dom slipper gå sönder. Min låsknapp gick däremot sönder utan anledning? Måste vart nått tillverkningsfel :(

We're going UP UP UP UUUUUP!! or down?

Wow, asså känslan när man vaknar, väger sig och inser att man har nått sitt delmål!! Jag tog ett glädjeskutt och känslan var såååå galet härlig, ni anar inte!! Jag vill inte skriva ut här vad jag väger än för det är lite väl mycket... Men jag kan iallafall säga att jag har gått ner 6 kg sedan min "startvikt". Nu ligger jag 0.4 kg under mitt delmål och eftersom jag klarade det har jag ett nytt mål, nämligen 2 kg till innan Olly kommer till staaaan ;) Tror ni jag fixar 2 kg på typ 19 dagar? JA FAN NU KÖR VIIIIII!! :D
 
Jag har fått en fråga av Johanna som lyder såhär;
"Hejsan! Har kollat runt på en del shaker men inte hittat någon riktigt god och bra men den här shaken låter faktiskt väldigt god, skulle du kunna skicka eller länka receptet så skulle jag bli väldigt glad. :)"
 
Absolut Johanna! Jag har inget riktigt recept utan kör lite på känsla. Jag häller i det som jag känner för men detta utgör basen:
 
- Proteinpulver
- Gojibär
- Kokkosmjölk
- Frysta bär
 
Det som jag brukar tillsätta är lite olika men just nu är det:
 
- Mjölk
- Naturell Youghurt
- Havregryn
 
Och så kör du allt i en mixer. SUPERGOTT!! Detta tycker jag personligen är mycket bättre än alla sånna där måltidsersättningar som det bara är massa blaj blaj och socker i. Här är det riktiga grejer och dessutom blir man pigg och håller sig mätt!
 
Lycka till :-)

Härlig utekväll igår!

Igår var jag o Emma ute o gick en timma men sen åkte jag in till stan och träffade min fina underbara älskade Granis. Asså alla borde ha en vän som hon. Vi kan prata om precis allt och vi förstår verkligen varandra! Konstigt nog ses vi inte så ofta men det ska vi ändra på. Ska bli galet kul att tillbringa några dagar ihop i London i augusti. Men igår satt vi först och tog en cider vid Storans uteservering. Det är underbart mysigt där för det är precis vid kanalen och stämningen är lixom... Rätt! Efter det gick vi in på det där nybyggda och flotta hotellet Clarion på Drottningtorget. Jag hade inte sagt nej till att bo där lixom. Vi satte oss på deras uteservering och tjötade lite till i nån timma innan vi drog hem :) Och vad vi pratade om kan jag ju inte berätta men tyvärr var vi ganska självkritiska... Men men! Man måste få prata om allt man tycker och känner ju! Ha det gött :)


Trampa på!

Hej mina älsklingar! Idag sov jag hela dagen, som vanligt! Nä men jag vaknade vid 12, sen fixade ja min shake och kollade på Ellen och Kardashians som alltid... Men sen hörni! Sen cyklade jag o Emma till bibblan o lånade lite hälsoböcker och köpte mumsig ananas (och linfröolja o kokkosmjölk hehe). Det tog la 25-30 min att cykla en väg, så ca 1 h sammanlagt. Sen gick vi ut på promenad 45 min och sen käkade vi supergo mat!! Efter det städade vi i mitt rum (men det är inte klart på lååånga vägar) och cyklade till återvinningscentralen och lämnade halva mitt rum (typ) sådär klockan 22. Härlig dag hörni! Nu ska jag chilla lite och bläddra i mina böcker. Har läst era kommentarer och jag ska svara på dom imorgon från datorn :) Nedanför ser ni en fin liten bok från bibblan men vi lånade den inte ;) kram på er!!


Kardashians babyyy!

Yeah nu ska jag typ gå o lägga mig efter att ha LANat Keeping up with the Kardashians. Asså jag dör vad roliga dom är haha! Har ni inte sett det måste ni göra det! Jag streamar via nätet, vill ni ha en länk som funkar? För övrigt började dagen i kaooozzzz... Jag satt framför TV:n fram till 17 då jag fick ett sammanbrott och messade Sabina. Guuud vad glad jag är att jag har henne. Hon peppar mig som ingen annan och en stund senare var jag ute på promenad med hunden i en timma. Ca tre veckor kvar till Olly nu, så nu finns det faktiskt ingen tid att lata sig längre. "Mjukstarten" med powerwalks varje dag får änna vara över nu efter två veckor eller vad säger ni? Dags att lägga i en högre växel. Imorgon ska jag på möte på arbetsförmedlingen och efter det uträtta lite ärenden, typ laga min låsknapp på iphonen som varit sönder sedan februari...... Därefter så får jag snurra på joggingskorna och få upp flåset. Nu ska jag läsa lite i alla mina iForm tidningar för att få motivation innan jag lägger mig. Och kolla på bilden nedan, hur kan man vara så himla snygg??? It's Khloe Kardashian btw! Ha det gött biatches och glöm inte att kommentera ;)


Baby take a chance or you'll never ever know

Hej gott folk! Idag kunde ju inte sluta som gårdagen... TV-maraton, fan heller! Nu drog jag mig i kragen och gick ut med Emma o vovvarna i skogen 1 h 10 min. Älskar den skogsrundan eftersom det verkligen är i skogen och kroppen får jobba pga det ojämna underlaget. Senare på kvällen drog jag och Emma ut igen i lite över en timma och ojoj vilket tempo vi hade! Dessutom var det typ storm, men men! Det är skönt att man har en granne att motionera med! Det blir såå mycket lättare. Nu ska jag läsa i den här boken med min hund och sen ska vi sova! Natti natti :))


Tagga London!!

Har jag sagt att jag och min fina vän Granis (Matilda) ska till London i slutet av augusti?? Jag längtar galet mycket och Granis är en av de mest underbaraste personer jag känner så vi kommer ha det sjukt bra!! Jag ska bara råna en bank först så jag har råd att köpa hela Abercrombie affären heh... Nej men allvarligt jag måste verkligen skaffa ett jobb. Det går inte att leva på 0 kr i inkomst, visste ni det? Och förresten, jag har fått veta en smaskig sak om Olly's Sverigebesök men sorry ni får vänta med att veta :) Asså Augusti kommer bli BÄST!!! Först Kalmar, Stockholm, Linköping och sist men inte minst LONDOOOON! Och dessa skor hade ja tänkt att köpa i London. Jag skiter i om jag inte kan gå i dom, dom är snygga! Jeffrey Campbell yeaaah! See ya!


Inte som igår!

Jag vet inte varför men idag är jag jättetrött och orkar ingenting! Idag får bli min slappdag till skillnad från igår... Wow klockan är redan 18 och jag har bara... Kollat på TV och smsat med min bäste vän Snabbi Sabina ;) Jag tror inga smsar mer än hon och jag! Jag kan inte låta en dag gå förbi utan att messa med henne haha! Vi får lixom varandra på bra humör :D Men jag kanske borde göra någon nytta nu... Kanske städa? Njee... Kanske fortsätta på mitt CV som aldrig blir klart? Aah får nog bli så! Hej på er!


Like a boss!

Tja godingar! Idag har det verkligen ösregnat nonstop! Men det hindrade inte mig och Emma från att röra på fläsket. I morse var vi ute 1 h 10 min med hundarna, sen 50 min till själva och på kvällen drog jag till stallet o red en trött pålle. Ridning är verkligen jobbigt för magen ska ni veta! Ojoj! Men kul som attan är det :) I natt drömde jag att jag, Sabina och Issa var i London och åt på Nando's. Då kom Olly Murs in lite sådär random o hej o hå synd att det var en dröm, men snart ska vi ju träffa honom!! Gaalet, mindre än en månad kvar. Can't wait and I'm gonna be fit yoooo! Puss och tack för mig!


Get fit!

Tjenare sötnosar! Min vikt går åt rätt håll och jag har gått ner 0.9 kg på TVÅ dagar!! Hur fan lyckas man med det? Hmm... Tack min fina Emma för att du följer med på promenaderna :-) Och tack min fina Snabbi (Sabina) som är världens bästa inspiration och coach. Du är bäst! Inte långt kvar nu till mitt första delmål, rättare sagt 0.2 kg kvar. Tror ni jag klarar det? Haha :)) hoppas det! Idag var jag ute på en härlig powerwalk med vovven min och ärligt talat så känns det jävligt bra! Kampen fortsätter gott folk! Jag SKA nå min målvikt. Så det så! På bilden nedanför ser ni min underbara morgondrink som jag dricker varje morgon. Nu ska ja chilla och se på Keeping up with the Kardashians som jag för övrigt ser på varje dag. Älskar Kim, Kourtney och Khloe :D kram!


Jobba Jobba Jobba!

Imorgon ska jag och mammi (japp, måste ha med mig mamma!) till arbetsförmedlingen och skriva in mig. Spännande... eller inte! Mamma vill upp tidigt på morgonen dessutom, vilket inte alls är min grej.
 
Och konstigt nog satte jag mig vid datorn och letade runt efter lite jobb jag ska söka, sen skrev jag större delen av mitt cv och som grädde på moset gjorde jag även en design till cv:t som jag ääälskar! Dock får ni inte se ännu :) Jag vill ha ett perfekt CV som jag kan skicka runt till alla ställen jag har hittat. Nu är jag PEPP!! Konstigt hur jag för 2 dagar sedan låg i soffan och tänkte bo hos mamma resten av mitt liv utan att jobba. Dem tankarna är förbi. Jag ska fan nå mina mål, även om dom är höga. Tänker inte berätta nu, jag publicerar ett inlägg om mina mål och drömmar någon dag när jag hinner. Men nu ska jag chilla lite med min bästa vän herr TV, så ses vi imorgon!
 
Puss och Kram, och jo förresten! Sabina (Min stalker!!) ?? Ha det bäst i London nu och ta med dig Olly till Sverige så han kan få tillbaka sina kalsonger han glömde hos mig och så ska han o jag sitta på luftmadrassen och dricka Coca Cola! #OhHowIwishverymuchthatIwastellingthetruth. Love you <3 Här får ni en fin bild på min fina vän Snabbi, som jag kallar henne;
 
 
 

RSS 2.0